Nuffnang

Monday, November 19, 2012

Novel..Novel...Novel..


Salam Uolls....

Musim membaca novel skrg ni....aku rasa bukan aku sorang je, ramai lagi org lain kot yg sama hobi dgn aku....kat ofis ni ramai je geng...

So ini la sebabnya blog aku sunyi sepi sesepi sepinya...lama betul tak menulis...otak tepu...otak pikir nak baca citer menarik dlm novel je hehehe...pastu mula la berangan kekeke...en.somi selalu tanya kenapa blog tak berupdate...nak tanya buat apa kalau dah nampak bini membaca je kejenya sepanjang masa ;).....


Koleksi untuk separuh tahun saja...sbb ini gambar aku ambik dah lama....kalau ikut sampai bulan 11 ni ada lebih 100 buah kot....mana tak byk sebulan kadang2 aku beli sampai 4 buah...

Perangai aku ni bila dah start ada hobi baru jadinya hobi lama diketepikan la...sampai dah bosan hobi bernovel ni baru cari hobi lain hehehe...

Sama mcm perangai danish la ibu ni...danish yg sama perangai ibu atau ibu yang sama perangai danish hehehe...bila suka sesuatu tu, itu je la yg dia hadap...nak buat macam mana like mother like son....


4 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

mls nk baca buku.tgk tv lg best :p

Aleeya Atinza Saaid said...

byknye..best kan baca novel neh..cam addicted..dulu rajin la jugak baca masa remaja hehe..skrg ni ssh nak cari masa ...=(

crvmin sudin said...

Sama laaaa kitaaaa...kalau da start tuuu sampaikan tak leh stop..heeeee!!!kat umah pon ada separuh yg da di let go...tak de tpt nak storkan...!!!!BEST kannnn!!!

Alida Ali said...

Hehehe kak ida klu tgk tv nanti berebut..baik baca novel dlm bilik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...