Nuffnang

Monday, October 22, 2012

Maxi Dress Pertamaku..


Dulukan aku pernah bt n3 pasal baju2 maxi dress yg cun2 dari Thepoplook kan....lama dah rasanya, sblm raya lagi aku dah usha...cr kt luar byk yg x cantik...kebanyakkannya takde saiz semua free saiz...saiz kecik2 je...aku bkn slim cfrm x muat...xpayah cuba dah tau hehehe...

Sbb gedik nak mencuba aku dah sambar selai hehehe...muat tak muat blkg kira...takkan x muatkan kan saiz L UK10/12....hrp2 muat la...tak muat gak kita letgo la kt sapa2....


Kaler ni yg aku pilih...nak kaler biru tp dah sold out...ikutkan jumaat diorg dah courier tp sbb sabtu ahad cuti aku lak kasi alamat ofis...so hrp2 ari ni sampai...x sabar ni menunggu Abang pos laju sampai....kalau muat & sesuai aku pakai leh la tayang....klu tak tayang tu maknanya x lulus la tu aku pakai hehehe...


6 comments:

anis said...

kalau tak lulus boleh let go kat saya

anis said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Mr. Z and Mrs. Z said...

nnti bgtau ek cnme ghupenye.kena paki tali pnggan baru cun

Lia said...

cantik dreklu tak nak let go kat lia ye.. hehe :)

Aleeya Atinza Saaid said...

canteknya baju tu...

Alida Ali said...

Tunggu la kurus dulu baru ctk pakai...skrg pakai ngam2 sgt...bila nak kurus tu tak tau la hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...