Nuffnang

Wednesday, March 23, 2011

Singapore - Changi Airport.....

Panjang pula cite singapore ni padahal g 2 hari je.....jangan risau ni part akhir ye...

Habis soping china town kelam kabut blk airport....smpt la juga cuci mata kt airport...ada org tu smpt la sambar hbag Coach yang menjadi pujaan hati....telan liur je la tgk...slmt gak aku tak masuk sekali butik Coach tu...kalau tak silap2 aku pun sekali rembat whahahaha....

Cantik betul Changi Airport....masa sampai tak perasan...siap berbunga2 lagi...tak tahu la ada festival apa....

Sambil tunggu diorg amik bag sempat la lepak kt viewing hall...tgk permandangan flight turun naik...tmpt dia pun tak sesak dgn org...dpt la hilangkan lenguh2 kaki...

Bye bye singapore danish nak blk dah...next time ada rezeki boleh la datang lagi ajak ayah pula.....mmg fun gila la g USS ni...rugi sapa2 tak g...tp sapa pernah g disneyland mesti lagi best banding USS ni....pergi dekat dulu nanti ada rezeki lbh baru la pegi yg jauhkan...


8 comments:

bonda dadif aka akish said...

whoaa...manyak sopeng..

=)

Alida Ali said...

Sikit je tu....

Beuty Daisy said...

saya tau yg beli bag coach tu mesti kak lili kan hehehe...

ieda said...

kejap jer dah nak balik kan .. sure danish rindu nak ke singapore lagikan :)

Alida Ali said...

Beuty Daisy : sapa ye awk ni...kenal kak lili ke?...

Kak Ieda : kejap je g kak...2 hari je...mcm plan ke USS je...

Tanakwagu said...

syok ke singapore?barang mahal

Yan said...

waaaa..jalan2 soping lah.. akak jalan2 makan... hee

Alida Ali said...

Tanakwagu : haah mahal..pokai la gak g...

Kak Yan : kami jln2 jarang cari mkn...tambah2 singpore yg mmg ssh nak mkn hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...