Nuffnang

Saturday, May 14, 2011

Jakarta- Bandung'11 : N1 Hotel..

Kali ni kami menginap kat N1 Hotel..itu pun bila tgk org review mcm ok je....ini ada sedikit info pada sapa2 nak menginap di sini....

Hotel ni mmg dekat sgt dgn TA...sapa2 plan nak soping TA mmg sesuai menginap kt sini....pic ni view dari dlm bilik kitaorg...

Ini no tel..sapa2 nak pergi sana boleh booking melalui phone je...kalau amik Pak Erwan sebagai supir boleh minta Pak Erwin je bookingkan dapat disc sikit....harga biasa satu bilik rp285,000+2 org bfast....kalau nak masuk 3 org 1 bilik pun boleh cuma tambah rp25,000 je lagi utk bfast...tapi kalau melalui Pak Erwan boleh dpt rp275,000 so jimat la sikit....itu pun last minit Pak Erwan bagitahu...

Bilik not bad la selesa juga wpun 1 bilik kami duduk 3 org....masalah teknikal kecik2 tu biasa la mesti ada....

Wajib bergambar kt tempayan besar ni...sapa menginap kt N1 hotel mesti ada pic bergambar kat sini...ada la 3 biji tempayan besar mcm ni kt lobi hotel...

Cantik susunan org dlm pic ni.....sapa yg snap?...mesti la aku sbb aku takde dlm ini pic kekeke....

5 comments:

~~zAnAfAhMi~~ said...

Ramai kawan2 akak dah pergi Bandung, akak je yg tertinggal....huhu...bila la agaknya dpt pergi?

ieda said...

cantik dan kemasnya bilik hotel dia ya dik .. best2 :)

Alida Ali said...

Zanafahmi : tu la kena g nanti kak..

Kak Ieda : Mmg ok la harga pun murah dlm rm100 1 night...

Mummy Princess said...

Blh bg no tepon bapak supir tak? Saya nak pegi thn dpn blh booking bapak supir ni

suhailas said...

Salam sis......nak tanya ok tak hotel nii....nak pegi June niii tgh membooking ngan pak erwan..rate now 300,000,transport 750,000 ramai 5dewasa,4 kanak kanak....
Sis....tpt best tuk kanak-kanak mana yee..pestime niii....

http://crvminsue-mylifemyjourneymyway.blogspot.com/

blog baru...yg lama cam kena hack jeee...banyak gambar ilang....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...