Nuffnang

Wednesday, November 21, 2012

Deman Durian Crepe...

Skrg sebuk org citer pasal Durian Crepe kan...yg buat sendiri pun ramai...rajinkan korang buat...aku ni setakat nak mkn seketul 2 baik order je hehehe...dasar pemalaskan....

Kebetulan jiran sebelah umah buat jual...bgs sgt la tu..order je...nanti amik...kan senang...dia jual 4 ketul RM10 sebab besar....dulu masa member mkn kt Sweet Chat tak teringin pun nak sentuh...x tau mcm mana rasanya...bila dh start fenomena Durian Crepe ni baru terhegeh2 nak rasa...

Pagi ni bfast mkn ini...terasa2 lagi durian kat tekak ni...sungguh heaven la...mkn sejuk2...sekali gigit cfrm nak lagi dan lagi....

Jiran tu ada juga buat Mangga Crepe & Custard Durian Crepe...

Pagi td byk juga bawa dtg ofis sbb member2 ofis ni order...rezeki jiran tu la...aku ni suka mempromote....so laris gak la jualan dia kalau aku sekali order 18 ketul...tu belum yg akan2 datang lagi.....masing2 diorg dah siap order awal2 nak sekian2 tarikh hehehe...tolong org pun dapat pahala kan.....


3 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg best..
itulah psl sume duk crite psl crepe doyan ni tak psl2 kite pun teruja sama nk test..
tp dh test dh..
siap buat seniri kes x puas makan.. hehehe

SyaQira Zaid said...

sy ngn org2 opis smlm sbuk duk smbng pasal doyan ni...sy sndiri pun lum rs..ngh berusaha mencari..dh dpt td, br nak tempah..hihi..mmg fenomena skg..mehle jadi follower http://lifestyle-blueberry.blogspot.com/...

singgah sebentar...tQ

Lia said...

mmg sedap durian crepe ni.. lia asyik beli aja skrg nak buat tak reti.. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...