Nuffnang

Monday, November 26, 2012

Cabutan Bertuah....Memang Bertuah Badan...

 Salam & Selamat pagi semua....

Hari ni mood ada senyum skt...selalu isnin je monday blues...hari ni happy hehehe...

Smlm kami ikut huby g MSN ada Sukan Media 2012...suka antara media dianjurkan oleh MSN...tiap2 tahun pun ada...smlm akhirnya...smlm hanya ada perlawanan bola padang je...kali ni huby x masuk main bola sbb dia dah tukar bidang main bowling hehehe...x pernah2 main bowling tahun ni main...tp ok juga main bola padang lagi letih...tambah kesihatan huby x memberangsangkan...

Smlm sepatutnya kuar nak ke Alamanda je...tp rasa bosan so huby ajak g sana konon2 sokong team Kosmo!...tp sampai2 je Kosmo! kalah kekeke...so alang2 dah sampai tunggu la sampai lunch lagipun ada cabutan bertuah..huby ni selalunya cabutan bertuah tak pernah menghampakan wpun hanya dpt hamper....

Makan kat cafe MSN..makanan biasa2 je... tekak aku kureng skt...mayb diorg dah biasa masak mcm tu untuk atlet...mkn buat syarat je la....danish pun mkn skt je...dia tak sabar nak beli mainan Scan To Go sebenarnya...tu yang mkn pun x heran....

Sambil mkn sambil layan diorg panggil utk cabutan bertuah & bg hadiah pada pemenang...awal2 nama huby x naik pun...sedangkan nama member2 lain semua dh dpt...ada 2 kemungkinan je sama ada dpt grand price atau x dpt langsung...

Bila dah tinggal 5 je lagi hadiah mmg rasa dah hampa...tp tunggu je la sampai habis..bila semua hadiah best2 kuar aku pula rasa teruja....sekali masa 3 terakhir diorg panggil Mohd Azizul Fahmi...aku mcm blur gak bila masa nama huby ada Mohd atau ada org lain nama sama...bila huby bgn aku dah suka gila...nyaris2 x merompat je...malu kot klu buat perangai mcm org kurang akal mcm tu...gila ko Dato' Zolkeples Embong pun ada...so behave ida jgn over...

Huby mmg dah target nakkan benda tu atau ipad hehehe...hrp nak beli sendiri mmg idok la...kami bukan pencinta gadget..pakai yg sedia ada je...BB dulu pun dpt free gak...tu dh 3 tahun pakai...


Ini la benda itu...Samsung Galaxy Note 1....weheeeeee...danish yg terlebih xcited...mcm ayah nak bagi dia pakai...main sekejap2 je boleh...nak terus nehiiii.....kalau ibu berjaya bodek ayah danish leh amik BB ibu ;) ...

Elok la dpt HP baru...HP huby yg second number tu pun dah elok sgt di buang...nazak sgt rupanya....suh guna line BB kt Note taknak pulak...dia ramai geng bbm so tk boleh buang BB...rugi la guna smartphone xde line internet..takkan nak harap wifi je apa kelas....ayah taknak guna bg ibu ye...susah tu nak guna touch screen kekeke...


2 comments:

Lia said...

wahhhh bestnya dpt note tu.. :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah, bestnyer...
untung tau dpt free..
kite plg bertuah dpt hamper, itupn dh kire bertuah sgt..
sblm ni x pernah dpt kalo de cabutan ke ape.. heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...