Nuffnang

Wednesday, July 13, 2011

Steamboat Cucuk...

Sabtu lepas sbbkan siangnya takleh kuar ke kl sebab semua tmpt kena block so kami kuar mlm kekeke....nak keluar juga kan....bukan pegi mana pun saje jln2 amik angin kt down town....lama juga tak g sana...

Mula2 plan nak g danau kota...tp macam jauh gila la nak ke sana....tukar plan ke cheras sudah....brg2 sama juga....aku takde benda nak beli pun....huby je nak cari sesuatu....tp hampa takde yg memenuhi pilihan ati dia.....

Sebelum blk smpt singgah sini...

Aku pun pestime baru cuba makan...tgk ramai je org so berani la cuba...apa nama benda ni ek...aku saje je letak nama sendiri Steamboat Cucuk....lbh kurang steamboat....mcm yong tau foo pun ada.....menarik byk pilihan...pilih apa yg korang nak...nanti diaorg rebuskan....1 cucuk tu RM1 aje....

Lepas tu boleh pilih kuah apa yg kita suka...ada 2 jenis...1 mcm kuah yong tau foo...lagi 1 mcm kuah kacang....

Danish yang pasti hanya mkn sosej je...lain2 dia tak pandang...abis mkn trs balik umah...aku dh penat yg aku bayangkan masa ni bantal je...danish balik still boleh lagi main....dia mana tahu erti penat langsung....

3 comments:

ummi_khalish said...

as salam kak..jenjalan sebelum tido..wah bestnyer steamboat ni...dil pun suka makan...dan murah...tapi..dah jauh ni hanya mampu tengok jelh....huhuhuhu....

Alida Ali said...

Sana baru nak tido ye..kami nak bgn bekerja dah....takpe blk nanti semua benda bolh mkn...

zatil said...

Sama jer la bebudak ni..x pernahnya penat..kita yg penat tgk dia kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...