Nuffnang

Wednesday, June 15, 2011

Sabtu Yang Ditunggu...

Salam All....korang dlm seminggu paling suka hari apa...aku rasa yg keje cfrm suka ari cuti kan...tambah klu time cuti lama....aku dlm seminggu 7 ari tu paling tak sabar nak tunggu hari sabtu....sebab sabtu adalah hari bersama keluarga...ada org hari bersama keluarga setiap sabtu ahad....hari kerja tak kira la wpun jumpa mlm...mcm aku malam hari keje pun tak jumpa....sabtu je ada peluang bersama keluarga sbb ahad huby aku keje juga....

Sabtu baru2 ni lps tgk wayang kami lepak kat Jambatan Putrajaya...saje je nak amik angin ptg...punya la ramai org lepak termasuk la pengantin2 yg bt outdoor photoshot.....majoriti aku tgk skrg semua pakai DSLR.....wpun utk suka2 je....jeles juga bile tgk pic cantik2....tp kena la ukur baju di badan sendiri....klu gedik beli sbb nak ikut org baik takyah.... pakai je la digcam biasa tu je hehehe....

Salah satu Monumen yang ada di Putrajaya....dulu masa huby nak bt story pasal Putrajaya punya la kami melilau cari monumen ni.....Monumen ni nama dia Monumen Alaf Baru......

Danish yg tetap lasak wpun tgn berbalut...adoiii aku yg risau tgk dia panjat memanjat ni...buatnya terjatuh putus balik urat tu...huhuhuhu ngeri gila....

Pakai digcam pun leh gak berposingkan,..cuma gambar takde la secerah & secantik DSLR.... guna je la digcam selagi dia bernyawa dan ok...dah kiok nanti baru pikir lain....

Lepak kt Putrajaya ni best tenang & aman je....skrg pun apa2 aku lebih suka g Alamanda je....mls nak redah jem masuk KL....g Jusco pun aku dah jemu kekeke....

Minggu ni blm ada plan lagi nak bt apa...korang dah ada plan blh la share...cer citer cer citer....

2 comments:

Yan said...

akak pun mmg malas nak masuk KL.. jemmmm..

Alida Ali said...

Pegi KL better naik public transport...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...