Nuffnang

Wednesday, June 15, 2011

Nora Elena vs Suria

Sekarang ni semua org tgh demam Nora Elena...termasuk la aku sendiri hehehe...sampaikan bila ptg je kelam kabut nak blk takut tak smpt nak tgk Nora Elena...

Yang pasti gandingan Aaron Aziz & Siti Saleha mmg meletup...kalau Aaron Aziz tu digantikan dgn org lain rasa2nya org gila tak nak menonton...aku rasa tak kot wpun jln cite best....tarikan pelakon yg membuatkan cite tu menjadi tumpuan....

Tapi minggu ni berakhir la deman Nora Elena ni...mcm pendek pula episod ni kan...kalau panjang cfrm org lagi tak keruan....tp jgn tak tau ada 1 lagi cite tgh hangat skrg ni....

Ini dia Suria Di Cordoba....tp tak bestnya cite ni seminggu sekali je setiap Selasa....lagipun mlm pukul 9 so takde masalah sgt....

Cite ni baru 2 episod...sapa ketinggalan masih sempat lg nak kejar...lagipun astro byk kali ulangkan...aku suka Sari Yanti ni cute sgt mcm umo belasan tahun je...maybe sebab dia ni kecik molek kot....

Tapi yang pasti hero pujianku berlakon...kalau FA berlakon cite tak best pun aku rasa best hehehe...tp Suria Di Cordoba ni mcm ada sesuatu yg menarik utk aku follow cite ni....

So abis Nora Elena sambung Suria Di Cordoba pula......Dua2 cite mengenai seorang PEREMPUAN...


6 comments:

Shahayu said...

akak pun suka fahrin... suka juga kat aaron aziz... tapi memang sesuai sangat si aaron aziz jadi baik... kalu jadi jahat kurengg..

Yan said...

akak pun gila Alida..

Alida Ali said...

Kak Ayu : sesuaikan watak dia klu baik2...dlm KL gangster pun wpun gangster tp tetap baik hehe..

Kak Yan : Jgn jd gila kak bahaya..tp bestkan semua perempuan berangan2 je tgk Aaron aziz tu...

Lady Diana said...

seth tan oh! ;p ramai la bini2 org & anak2 dara giler kan dia.. hehe

JHaZKiTaRo said...

salam kenal.. rajin2, jemput singgah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my experiences travelling ke 46 buah negara.. :)

Cracksevens said...

Download nora elena kat sini
www.cracksevens.co.cc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...