Nuffnang

Wednesday, May 4, 2011

RV Cake

Second time mkn RV ni...aku jadi suka lak mkn kek...sebelum ni kureng sikit....maybe sbb RV ni tak manis sgt agak2 masam sikit....

Baru2 ni kakak x-ofismate aku buat promosi utk tester...dia jual 3ketul RM2...murah beb...tp sayangnya aku terlps pantang dia bt status kat FB....kuciwa la juga....

Tp selamat pn. seli jadi penyelamat...dia beli lbh so dia bg kat aku 2 kotak..sukanya...

Budak debab ni lagi la suka nampak aku bawa blk kek...kebetulan dia mmg tunggu kt lif masa aku blk keje ...dia sorang je belasah 3 ketul...aku dpt 2 je sbb 1 lagi bg huby rasa....

Yummy...nanti leh order kt kak hidayati sbb dia dah buat RV ni...sebelum ni pernah beli sekali kt Mimie....sapa2 nak order leh la view dua2 blog tu...tlg kwn2 promote buss diorg...tak rugi pun kan..dapat pahala....


5 comments:

nuraz said...

alida dear...link tu dedua samalah sayang...

LanaBusyBee said...

akak nk nk order kt kak ida, akak bgtau sy ek, nk join sekali hihihi

Alida Ali said...

Nuraz : tq bgth..I dah tukar link tu yg betul...

Ruby : mcm nak order tp tak tahu lg bila..akak nak order annti akak bgth...

Yan said...

mcm best je kan...

Alida Ali said...

Mmg best kak yan..g la cari hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...