Nuffnang

Wednesday, May 4, 2011

Muzium Tentera Darat, PD

Banyak benda nak cite...tp mood tak berapa nak ada..ini pun paksa je la bt n3 sebab byk pic2 dah berperam dalam draft...nanti dah lama sgt terus tak koser nak buat....

Ini cite sabtu lps...last minit punya plan...aku ada bt live n3 bgth plan mengejut....ini la tmptnya...pergi PD je paling dekat dgn umah boleh balik hari...sblm cite mandi laut kita cite psl muzium tentera darat dulu ye kawan...

Masuk2 je dah nampak byk kenderaan tentera...singgah sini dulu bukan apa sbb masih panas tkkan nak mandi laut trs...tambah ayah danish cerewet skt takut anak dia hitam..nak buat mcm mana anak pun kulit asal pun tak berapa nak cerah...kena la terima keadaan hehehe...

Ini aku rasa tugu peringatan..betul ke?...aku main belasah je sbb tgk byk nama org kt situ...btl la kot tugu peringatan utk tentera yg meninggal masa berperang......

Jet utk tentera...

Sempat la posing kt meriam ni...selamat takde peluru..klu tak huby yg kena dulu....

Kalau boleh kt semua tmpt nak berposing...tp panasnya tak tahan...mmg terik..mcm nak hujan tp sampai ke petang tak hujan pun...

Ini yg kelakar sikit...punya semangat danish naik atas tu nak berposing...sekali nak trn tak berani..apa la badan je besar...kena la ibu naik jadi penyelamat...sebelum trn harus la ibu pun nak posing sekali kekeke...

4 comments:

Yan said...

seronok gak sesekali melawat tpt2 cam ni..

anak2 sure excited boleh naik heli..

Alida Ali said...

Ok la muzium mcm ni..bdk2 mesti suka..klu muzium brg2 purba semua bdk2 pun bosan...

Lia said...

muzium ni lia penah pegi.. luas kan dan byk benda nak tgk. siap terowong bwh tanah yg gerun tu...

Alida Ali said...

Haah lia ada terowong bawah tanah..tak berani la nak msk tgk dari luar pun dh seram..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...