Nuffnang

Sunday, May 22, 2011

Nur Kasih The Movie...

Semalam dpt juga tgk NKTM setelah berusaha keras booking online kt GSC Alamanda.....kalau TGV jgn harap la...show time pun tak tunjuk mcm mana nak booking....dgrnya TGV semua dah sold out sampai 26hb...tu kata abang aku la...tp tak mustahil...smlm g GSC pun diorg announce bgth semua dah sold out...sapa nak beli utk 26hb boleh beli skrg....gila la penangan NKTM ni......

Mula2 start cite aku dah berair mata....ntah la start2 dah sedih....patut la org suh bawa tisu g tgk......sepanjang masa mcm sedih je...yg gelak ketawanya sikit sgt....

Mls nak review byk2 sbb masih awal lagi org pun masih ramai yg blm tgk...korang g tgk dulu ye....berusaha utk dptkan tiket utk tgk kt pawagam sebabnya skrg iklan kt tv dah tulis besar2 yg NKTM hanya di pawagam SAHAJA...ini bermakna takkan keluar di astro first la kot....biasa la klu dah produk tv3 takkan nak bg kat astrokan...kalau tak knapa dia highlightkan di pawagan SAHAJA.....

Selamat menonton pada yg belum tgk lagi...bawa tisu byk2 ye...aku yg keras ati ni pun leh menitis air mata ini kan yg dlm hati ada taman kekeke...danish pun berair mata sedih tp cover2 malu hehehe.....

7 comments:

ieda said...

hahahah sib baik bawak tisu ya dik .. tgk riview kawan2 dlm blog je akak nie :)

Hani Mardhiah Fashion said...

sy pun baru tgk smlm.mula2 mmg nk thn air mata.tp last berair gak.huhu.movie ni mmg menyentuh hati sesiapa.dgn pemandgn & lokasi cite ni terasa mcm kita berada didunia lain.so beautiful view ms mereka di jordan...

Alida Ali said...

Kak Ieda : knapa tak tgk wayang kak...bawa la anak2 mesti dorg suka...

Mardhiah : Tu la thn mcm mana pun still menitis gak air mata...cover2 malu nanti org nampak...tp takde la nangis teresak2..

zatil said...

Tu la, baca byk review kata best giler...uwaaa susah lah klu x de kat astro first..bila lah dpt kita tgk..kena amik cuti ler gamaknya..

ummi_khalish said...

waaaaaaaa...jelesnyer akk dh tgk...dil sedih x dpt tengok.... rse nk blik m'sia jap tgk cite ni..huhuhu.....:-(

Mr. Z and Mrs. Z said...

sbb di pawagam sahaja ni lah yg terpksa pg tgk.kalo tk mmg dah pasang niat chite melayu layan kat astro first je.lg puas hati.demit!!Jahat diaorg main politik =P

Alida Ali said...

Ummi_Khalish : Takpe nanti dvd dah kuar suh org sini poskan....

Mrs Z : sbb dia tahu org malaysia skrg semua nak tgk astro first tu yg dia tak bg kot kt astro...tp semua panggung sold out skrg...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...