Nuffnang

Monday, May 23, 2011

Gaya, Mutu, Keunggulan...

Gaya baru danish berambut pacak...sblm ni sbb rambut panjang tak boleh buat...tambah rambut danish lurus yang amat...ssh nak bentukkan...tp ni mcm kena potong pendek lagi baru cantik....perut tak tahan..takleh cover langsung kebuncitan hehehe...

Ada cite kt sekolah dia jumaat lps...balik sekolah tiba2 nangis cite dia kena denda dgn pengawas sbb rambut panjang...sebuk slhkan ayah tak bawa dia potong rambut...penat dah aku pesan kt dia ajak ayah g potong rambut lps blk sekolah agama... tp asyik lupa....yg dia igt main je...dah kena baru tahu takut...dia ckp skrg nama dia dah buruk kekeke..buruk tu maknanya dah ada nama dlm buku pengawas la kot sbb buat kesalahan...danish danish....tu semua pengajaran....


4 comments:

Mr. Z and Mrs. Z said...

hahaa...die malu jer lebih tu kk ida kena ngn pengawas.tmbah kalo cewek2 tgk.lg malu =P.

LIP (^_^) said...

;) sian danish,mesti dia anggap denda tu big matter sgt..

Alida Ali said...

Mrs Z : tu la dia mmg malu..tambah kena berbaris kt foyer lama2....

Lip : Haah dia anggap benda tu besar sgt..sampai ayah dia pujuk annti ayah bgth cikgu suh padam nama danish...baru dia cool..

zatil said...

comel lah danish ni..badan dia mcm Iman..:)

Aizam pun takut kat pengawas..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...