Nuffnang

Wednesday, May 18, 2011

Malam @ Putrajaya...

Cite dah basi...cite mlm minggu ari tu...saje nak update gak...

Kami plan nak jumpa SIL kt putrajaya...ada hal keluarga nak di settlekan...bila pikir masalah diorg aku yg sakit kepala...mls nak pikir lantak korang la bt la keputusan ikut kata hati masing2...

Ok sambil tunggu diorg sampai sempat la posing2 jab....biasa la bosankan menunggu org...aku mmg jenis tak suka menunggu dan buat org lain menunggu....kami selalunya on time sampai kalau takde masalah....

Penat ok sabtu tu kuar dari tghari g Klang sbb huby main futsal...pastu ptg tgk wayang...mlm lepak kt putrajaya lak menunggu org....muka berminyak sememeh jgn ckp la....

Diorg sampai je semua sebuk lapar....blur lak aku nak pikir nak mkn kt mana la area putrajaya....kalau bangi tu senang la cite...nak g Alamanda semata2 nak mkn tak koser la...cfrm parking ssh...ingatkan taman warisan mlm2 tak buka so takde la plan nak g sana...tp bila tak nampak restoran atau kedai makan huby cuba gak g taman warisan tgk buka ke tak....rupanya mlm2 pun buka lagi...rugi je berpusing lama2 cari kedai makan....

Sampai je tmn warisan budak2 ni nampak gambar pisang ni..semua sebuk nak bergambar..so layan je la...org lain semua dah naik aku je layan budak ber4 ni....

Sambil mkn sambil sembang...tp masalah still takleh settle gak....abis mkn plan mcm mana nak htr SIL & BIL aku blk lak...sorang kat Subang sorang lagi kt Ampang....

Nak taknak kena la pusing dari Putrajaya ke Subang lps tu ke Ampang...baru la dpt blk ke kajang....waaa letih gila... sampai rumah kami 3 org sambung lagi bersembang sampai pukul 3 pagi.....lotih lotih...



3 comments:

ieda said...

alida x der ke bergambar ngan pisang tuu .. ekekke
cute ape ?? :))

Lia said...

jalan2 ye kak.. cuci mata dan rehat2 kan..

Alida Ali said...

Kak Ieda : kalau mak dia join sekali mmg pelik la tu hehe..

Lia : putrajaya mmg best jln mlm2 relak je tak sesak mcm tmpt lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...