Nuffnang

Friday, May 20, 2011

Hot & Roll...

Salam pagi jumaat semua....esok cuti balik bestnya....tp agak bosan skt sbb huby g tresure hunt kat melaka...nak bt apa duduk ber2 dgn danish...layan hindustan je la hehehe...

Sapa pernah makan Hot & Roll ni...

Tiap kali g Mines lalu je dpn stall Hot & Roll ni...terpikir2 gak nak test rasa tp takut tak sedap.....

Ari tu g Metro Kajang ternampak stall Hot & Roll ni...so saje cuba beli bg budak2 ni mkn....

Rasa ok la..aku amik yg Paratha Satay Chicken tp rasa kureng skt...muak sbb diorg letak kuah kacang...tak masuk dgn tekak aku manis2 ni....mcm anak buah huby mkn tu sedap..nama dia Crispy Chicken & Chesse...next time g Mines nak mkn tau dah nak order yg mana ;)....

4 comments:

ieda said...

haah kat kontan ada nie dik .. boleh lahh tapi mahal x seperti yg di lihat huhuh .. hubby pernah makan sekali .. x kenyang katenye huhuh

Shahayu said...

MMPPHH MEMANG NAMPAK SEDAP ... TAPI TAK PERNAH CUBA LAGI... TAKUT TAK SEDAP... YG MANA SEDAP KASI TAU YEK.. NANTI SENANG NAK BELI MANA SATU YG BEST... HEHEHE

Alida Ali said...

Kak Ieda : mmg tak kenyang pun...bt kudapan ok la...

Kak Ayu : Boleh la..ada yg tak sedap..bg sedap sedap yg crispy chicken & cheese tu...

zatil said...

Kat Shah Alam lom pernah nampak lg..
p/s: lama dah tak ke mines..last kesana 5 thn lepas..hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...