Nuffnang

Friday, March 25, 2011

Bag Hanger....

Setelah sekian lama mencari kekeke skema lak ayat....akhirnya jumpa juga....tp bkn kt KL nun jauh di singpore....kat kl pun byk kot tp aku je yg tak jumpa....online pun berlambak org jual...tp bila tgk harga pikir 10 kali nak order....

See see see...bykkan berpinar mata aku nak pilih.....murah gila ok...mula2 aku je yg nak beli...bila promote kt bdk2 ni semua pakat memborong.....harga 3 brg 10sgd...cer korang bahagi 3 convert duit kita 2.4....x sampai RM10 tau.....tp sbb duit tak brapa nak byk...nak swipe cc pun tkleh so...

3 ketul ni je la yg aku dpt beli.....kalau beli byk leh la gak bg hadiah kt org....ni pun aku dah bg SIL 1 so tinggal la 2 untuk aku guna sendiri...

Salah 1 nya aku letak trs kt ofis utk gantung hbang...sbb aku takde drawer nak sumbat bag...selama ni pakai baling je atas lantai...skrg baru la kemas skt bergantung mcm ni...nak amik brg pun senang hehehe....nanti sapa2 g lagi leh kirim sbb dah tahu sana murahkan.....sapa nak g singpore hello2 aku tau....

5 comments:

mummysyafie said...

benda ni dah lama nak beli..tapi tak terbeli² je lagi

Yan said...

jangan lak nanti dah sedap sangkut2 lupa nak angkut..hee...

Alida Ali said...

Nor : tu la lama dah tgk..tp pikir 10 kali nak beli...

Kak Yan : tak berani lagi nak pakai kat kedai mkn...risau lupa hehehe...pakai kt ofis je ni...

ieda said...

bagus jugak hangger beg nie kan dik .. sellau tgk kawan2 guna .. akak .. entahlah :)

dik diah dah sampai .. muches griasasss :)) muah3

Alida Ali said...

dah sampai ye kak...baru lega risau lak tak sampai..harap2 akak suka brg tak seberapa tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...