Nuffnang

Monday, February 21, 2011

Xtiviti Mengumpul Card...

Budak ni dlm sakit2 mulut kena ulser pun ada hati nak jln2 lagi...bila suruh mandi tiba2 manis mulut ajak g Jusco...bila tanya nak buat apa mcm2 alasan dia bg bosan la ,nak beli baju la...tp aku tahu 1 sebab je kalau dia nak g Jusco...tapi takut nak bgth...so mcm2 benda la dia pikir.....sepanjang kat Jusco mcm tu je la mulut dia tahan sakit kekeke....

Ini la tempat yg dia nak pegi sgt tu...dari umah lagi aku dah bg duit suh dia pegang...so sampai je Jusco dia pandai2 la g tukar sendiri....dia kan tgh sebuk nak kumpul card2 tu...main pun bkn pandai sgt...janji dpt card utk dia kumpul cukup...janji dpt puaskan hati dia...

Buat masa ni baru 7 card yg terkumpul...so bermakna name card holder dia masih byk lagi kosong...lps ni takde la dah nak main kereta lagi sbb dah ada hobi baru hehehe...

Habis main danish lapar pulak...padahal sebelum kuar dah mkn...terpaksa la mkn dulu sebelum blk...tu pun terkulat2 nak habiskan ayam sbb mulut still sakit lagi.....blk letak ubat melalak la kejap sbb pedih sangat...nak cepat sembuh kena la tahan sakit kan....takleh nak manja2 taknak mkn atau letak ubat...mcm2 pulak sakit danish masa ayah dia takde kali ni...

5 comments:

Yan said...

Kalu my boys suka sangat dgn machine yang pakai duit 50 sen tu.

Alida Ali said...

Sama la kak anak saya pun suka...habis duit 50 sen dia amik...dpt mainan ntah apa2 je...

zatil said...

serupa la Alida..so kalau nak dah tau tempat 'benda' tu, slalu kitaorg pusing jln jauh x mau diorg nampak..

Alida Ali said...

Ok la tu...danish ni semua jusco dia dah tahu kt mana hehehe..

ibu_umairah said...

asyikkk nyeee main game yeee...bestt kan jadi budak2 nie..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...