Nuffnang

Wednesday, February 23, 2011

Cepat2 Masuk Nanti Habissss...


Airasia tgh buat salesss skrg...cepat2 pergi serbu...ada 1,000,000 seat available yg muroh2......wpun baru smlm buka utk booked tp byk dah habis....

Kitaorg pun pagi ni baru sebuk2 nak tgk....kami cuma dpt beli tiket dlm malaysia je tu pun pegi mahal skt balik je dpt RM15...kalau pagi2 smlm buat mesti dpt pegi blk RM15 waaaa....mcm mana leh terlupa padahal tghari tu dah sembang2 pasal ni...

So apa lagi cpt2 pegi buka website AirAsia kot2 baget tahun depan nak ke obersea..ini la masanya....


5 comments:

Yan said...

Akak tengok Bali just RM45. Harap2 fren dapat book kan for 9 of us.. Feb 2012.

Mr. Z and Mrs. Z said...

smlm dah booking.tp tulah punye lah jam website die.Alhamdullah dah dapat sit utk pg jalan2 tahun depan ke overc (overc lah sgt padahla negara jiran je.hahahah)

Alida Ali said...

Kak Yan : Dpt lg ke kak yan..jenuh sy tgk ke bali takde yg murah...last2 feb thn dpn ke langkawi je..pulau gakkan hehehe..

Mrs.Z : bestnya ke oberse...akak thn lps je booked ke iberc utk thn ni...sama gak la negara jiran..thn dpn baru smpt booked ke langkawi je...

ieda said...

tahun nie x dpt nak plan layie .. sbb dah ada agenda ujung tahun .. tahun depan nyer plan kena book ujung tahun kan :)

Alida Ali said...

kali ni sampai feb 12 je...kalau akak nak booked tgh atau ujung thn kena tgu lain kali..byk je airasia bt promosi nanti...ntah2 yg 0 fees lg best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...