Nuffnang

Saturday, February 5, 2011

Tq Yana...

Sapa masih ingat aku pernah masa contest Muslimah Paling Anggun...yang Yana anjurkan tempohari...kali ni kira aku btl2 bertuah la wpun dpt no-3...gila ko tak bertuah...sblm ni kalau cabutan bertuah 4-5 org pun aku tak dpt wkakaka....nampak sgt aku langsung tak bertuah....

Tempat tertama yang dpt ialah Kak Ieda....mmg akak layak utk dpt tmpt pertama....dah dpt ke telekung yang yana bg tu mesti ctkkan....

Poslaju ni sampai rabu aritu lg....baru ari ni aku smpt bt n3.....time cuti mls skt nak berblog....tambah berokband slow lagi aku cpt hangin....nak upload pic pun berjam2...smpt la masak mandi semua....

Comel je kotak ni berbentuk love....rajin btl yana mengadunnya...siap ada kad ucapan lagi...

Yang paling best bkn hadiah yg sepatutnya je dpt....yana siap tambah perfume spray yg wangi lagi....tq ye Yana bkn senang org nak bg saje2 je kt kitakan...suka sgt2....muahhhhh....

7 comments:

Lia said...

wah.. tahniah2...
(",)

Yan said...

tahniah..

hadiah raya cina, ye..

zatil said...

bes!! congrats Alida..

Alida Ali said...

Tq..rezeki & hadiah cny dari yana hehehe..

ieda said...

tahniah dikkk
akak nyer dah sampai jugak tapi lum sempat upload :)

Alida Ali said...

nanti leh la update nak tgk kecantikkan telekung tu..

ermayana a.k.a mrs mahzan said...

hehe...yana bru perasan entry ni...terima kasih ye alida...semoga frendship kekal forever...tapi ada juga caca merba yana handle contest tu...byk nk kena belajar...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...