Nuffnang

Tuesday, February 1, 2011

The Manhattan Fish Market...

Semalam berkejar2 ke Alamanda sbb dah janji dgn bos nak g lunch sama2....bkn aku berdua je dgn bos tp satu admin...kitaorg pegi mkn sekali dgn meeting...buat kelainan skt...asyik2 meeting kt ofis borinkkk....

Nak pilih mkn kt mana pun pening....jenuh pikir....tanya sorang2 pun takde idea nak mkn kt mana...last2 nak mkn western food kami pilih TMFM je....sbbnya dekat skt kt Alamanda je....nak g Mid semua mcm bercinta je...

Mcm ssh beno tgk gaya fizah nak memilih makanan...padahal kt ofis dah pilih siap2....tu bg yg nak menambah je sebenarnya...

Aku tak pilih...memilih serah pada yg pakar....keje aku main snap2 je kekeke...

Starter....cpt je langsai makanan ni sbb masing2 kelaparan....air blm sampai pun belasah je mkn...slmt air aku dah sampai dulu....diorg order air ssh2..aku order lemon jus je senang...

Main course...byk lagi yg lain...tp sbb lapo mls nak snap...akhir sekali baru la sampai desert....kami amik tiramisu & brownise aiskrim...sedappp...habis mkn dah kenyang baru la meeting....meeting yg ringkas2 je dulu...isnin depan baru meeting lagi sekali kt ofis...

Sblm blk sambil menunggu driver yg g soping dulu...patut la lambat...igtkan sesat kekeke....

Hari ni cuti esok pun amk AL sambung trs CNY...yahoooo....tapi apa nak buat ek duduk sorang2 kt umah cuti2 ni...danish still sekolah agama juga....cuma sekolah kebangsaan je cuti seminggu....mlm ni g jemput huby kt Shah Alam...srnk ke?... mesti la srnk kawan gaduh2 manja dah blk hehehe...

Oo lupa nak cite...masa tgh menunggu tu ternampak dari jauh mcm kenal sorang ni...ye btl mmg kenal org tu adalah mummyshafie tgh mkn kt baskin robbins...bbm Nor tanya...btl la rupanya....nak tgr pun jauh...mula2 sampai mmg niat nak beli sbb 31hb kan baskin robbins murah..bila dah mkn kenyang trs tak selera nak beli hehe....

Selamat bercuti warga KL....


4 comments:

zatil said...

Mak ai...bes nye makan2..
Rindu nak g lunch ngan kawan2..hehehe

Alida Ali said...

Takpe tak lama lg naik keje leh g mkn dgn kwn2..zatil keje kt mana...

ieda said...

wow sedap tuu dikk .. sesekali meeting luar kan ..
ermm yg mcm kupang tuu haper erkk ??
x tahan tgk sotong grg tepung tuu :)

Alida Ali said...

saya pun bari pestime mkn kt situ...ntah la apa nama dia tgk picture je order..nama panjang tak igt lak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...