Nuffnang

Monday, January 31, 2011

Aktiviti Mengempiskan Purse...

Weekend ni keje kami anak beranak asyik menziarah soping mall je...sabtu g sogo sbb ayah danish dah bg duit utk dia enjoy beli mainan....bising je danish ckp ayah bg duit danish leh beli mainan yg danish nak....mahal pun takpe...sabo je la aku...

Tapi sblm tu g jln TAR dulu memborong tudung....1st time berjaya pegi kedai Fazli Ferina ...sblm ni kalau g asyik tutup je....tak plan pun nak beli byk...igtkan nak cari selai je...tp kalau dah pegi tu cfrm la rambang mata.....
Antara tudung yg dibeli....sblm ni beli online mahal so better g trs ke kedai dpt murah....sapa2 nak pegi leh la cari kt sana trs...sebelah muaz tekstil....senang je nak cari.....design tudung dia best lain dari yg lain...skrg pun jenama Fazli Ferina dah glamour....semua kedai online dah sebuk jual tudung ni....

Habis kisah jln TAR masuk sogo blk....selagi tak tunaikan hajat si danish ni selagi tu tak tenteram....sogo still ada sale sempena CNY....tp apa yg aku nak takde yg menarik perhatian sgt....so beli brg danish yg byk....aku cuma dpt purse je....purse lama pun dah buruk dah tiba masa utk ganti yg lain....

Ahad keluar g Jusco Equine pula...mcm biasa kalau dah keluar cfrm la abis duit kan...sempat le rembat t-shirt kat ladylike 2 helai....Lain2 beli brg danish juga....

Sakit gila kaki 2 hari berjalan berturut2....mcm mana nak g holiday nanti baru jln skt dah sakit kaki....kena ringankan badan sblm bln 3 ni...kalau tak cfrm jln sikit dah sakit kaki ku ini.....

5 comments:

Yan said...

Cakap lah siapa tak suka aktiviti mengempiskan purse ni.. Tp masalah kaki tu mmg problem. Tu yg akak hadapi now. Tak tau cam ne nak p Phuket nanti.

Alida Ali said...

Tu la kak yan...sy nak g singapore bln 3 ni...takut lak kaki sakit teruk klu jln byk...tu la payah klu badan berat mcm kita ni...

Mr & Mrs Ai said...

wwaah!!shopping tu...mentang2 lah gaji dah masuk.heheheh

zatil said...

Besnye soping..kita pun nak soping bli baju nak masuk ofis..sume baju x muat dah..hihi..

Alida Ali said...

Mrs Ai : awal bulan soping la nanti dh tgh bulan diet kekeke...

Zatil : takpe gaji terkumpul 2 bln sakan la leh soping..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...