Nuffnang

Tuesday, February 8, 2011

Cuti CNY....

Ok sambung lagi n3 baru utk minggu ni.....

Ni cite minggu lps punya...kan cuti amat la lama...tambah lagi sambung cuti suka2 aku apply....padahal bkn nak pegi mana2 pun...duduk umah je...sedih gila tgk org apdet kt FB blk kpg waaaaa....tp nak blk takleh sbb huby keje...nak blk sndiri mls....

Tapi yg best duk KL time2 cuti panjang ni ialah aman je jln raya...tak jem langsung...parking kt soping mall pun senang....sampai rambang mata nak pilih parking yg mana satu.....masa aku dgn seli byk dihabiskan jelajah soping mall je...boring duk umah bbm seli tanya aktiviti terkini.....kalau dia nak kuar aku leh follow....nak kuar berdua dgn danish je boring gak....

Ini semua pic masa g mandi kolam kt Splash Park @ The Mines....selalu pegi tutup...ini saje je bawa baju kot2 buka leh mandi....kebetulan buka apa lagi....kedai2 pun byk gak la yg tutup tp ok la tak sesak sgt....ala Mines ni time keje pun aku selalu pegi kekeke....

Tapi yang paling best bila hari2 akhir cuti...semua status kt FB adalah jem kekeke....aku senang lenang je duk umah korang semua duduk dlm kete sampai 7-8 jam...aku cuma leh gelakkan je whahahaha...

Dah abis cuti kena la sambung bt keje balik....bila keje sebuk lak nak cuti pulak...

3 comments:

Just Call Me Bitt said...

hi...masuk kena bayo tak kat situ?

zatil said...

Seronoknya Danish...

Betul Alida, mmg that day semua org komplen jem..hehehehe sian diorg!!

Alida Ali said...

Bitt : tak free je...tp kolam dia kecik je utk budak2...

ZAtil : tu la kan cian org yg blk kpg...yg tak blk juga best bergolek kt umah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...