Nuffnang

Monday, January 3, 2011

Weekend Yang Padat....

Weekend ni tak pegi mana2 duduk umah je....wpun duduk umah tp amat la penat....tak berhenti2 buat keje.....


Balut buku sekolah je ambik masa 2 hari.....selamat bergotong-royong dgn huby......tambah tahun ni semua silibus baru so semua buku teks adalah baru...kena la balut cantik2....elok juga danish org pertama yg guna so buku masih cantik....

Baju pun kena gosok sekali harung...biasa dulu tadika 3 helai je sekali gosok....sekolah kebangsaan ni kena double sbb ada sekolah agama....takleh nak simpan dalam almari takut bergedut balik...so kena la kuarkan blk penyidai yg dah lama tak guna ni....

Masa n3 ni kuar danish dah selamat pergi sekolah agama.....harap ok semuanya....aku pun still lagi bercuti yahoooo....maybe rabu la kot baru masuk keje....semua n3 ni autopublish....biasa pun aku buat autopublish gak....jgn nanti ada lak org ckp aku update blog masa keje...sorry ye kebanyakkannya bt kat umah....mmg akan di publish pagi2...so nampak mcm aku buat on the spotkan....kecuali n3 mengejut hehehe....

2 comments:

Yan said...

Hee..dah macam kedai dobi tu.. Tu baru sorang. Kalau 5?

Alida Ali said...

tu la kan...kalau ramai tak tahu nak letak mana lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...