Nuffnang

Sunday, January 2, 2011

Azam 2011...

Salam all...

Cuti lama2 ni boring juga kan...tambah2 kalau tak kuar g mana2....duduk umah kejenya mkn mkn mkn....jgn la timbang nanti jarum timbang naik mencanak hehehe....

Aku tgk semua org dah listkan apa azam utk tahun 2011......biasanya tgk byk yg merupakan keinginan seperti brg mahal2...aku bukan jenis mcm tu...nak list brg mahal2 tp tak mampu nak beli bt apakan....kalau ada duit beli...takde duit duk diam2 hehehe...

Azam aku utk tahun ni hanya 2 je...satunya utk bg danish adik ;).....harap2 azam aku yg satu ni tercapai sbb dah tertangguh hampir 5 thn...danish pun dah masuk sekolah....so ibu dh takde kawan merayap....amat la boring...tergerak hati nak amik anak angkat....ada org nk kasi ke....kalau dpt baby girl lagi best....

Azam ke2 adalah nak dptkn badan seperti dibawah...

Tak perlu la nak dptkan body mcm artis2 obersea....impikan body mcm dulu dah cukup...pic tu pun kira aku dah berisi sikit...ok la dari sebelum tu kurus sgt berat dlm 45-48kg je....pic tu masa convo 2003....5 bln sblm kawen....lps kawen pegnenkan danish terus hancusssss......agaknya leh capai ke target 50-55kg huhuhuhu.....kena disiplin jaga mkn....workout aku ssh skt takde masa...kalau smpt akan aku usahakan kuar jogging...

2 je azam utk thn ni....kalau tak terlaksana sambung2 la ke thn2 depan pula.....usaha tangga kejayaan kan.....

5 comments:

ieda said...

2 jer .. heheh akak harap semua tuu terlaksana dikk :)
cayuk2 ...

Yan said...

we r in the same boat.. sampai laaa tak boleh turun berat badan ni.

Alida Ali said...

Kak ieda : 2 tu pun x tentu tercapai hehe..
Kak yan : berkurunkan nak trnkan berat badan...rasa dh surender dah...maybe factor keturunan..nak sedapkan hati hehe..

Dunia Mayaku said...

moga2 berjaya menambah zuriat lagi,lepas dah berjaya dpt baby moga2 berjaya kuruihkan bdn pula...hehe..Amin..

Alida Ali said...

Hehehe kombinasi yg baikkan utk kuruskan badan....tp moga allah makbulkan doa saya utk dptkan adik utk danish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...