Nuffnang

Wednesday, January 12, 2011

Si Pinky Idaman Kalbu...

Ini bkn azam tahun baru tp boleh kira wishlist thn lps hehe...cian tau tahun ni baru dptnya....aku pernah n3 kan pasal ni dulu...kira barang baru utk tahun 2011...

yehaaa dah dpt pun si pinky ni...mula plan nak amk kaler gold kot2 la huby pelik lak aku nak beli kaler pink kan....sekali bila tanya pendapat huby dia ckp pink lagi cun banding gold...hehehe tertunai gak hajat nak memiliki si pinky ni....yang paling srnk danish la dia leh main games baru...dia nak Iphone nak touch2 tp ibu blm mampu lagi...ipod maybe la boleh diusahakan hehe...

Murah je aku beli...janji dpt hp baru mengantikan hp zaman tok kaduk aku pakai skrg....kira tambah2 duit nuffnang ari tu...tp tambahan dia dlm 90% la juga kekeke...konon2 nak nampak hasil utk 1st cheque...so skrg si beriberi sudah ada kawan baru si pinky ;).....


14 comments:

Dunia Mayaku said...

wah...tercapai jugak wishlist yer...alhamdulillah...

Alida Ali said...

Alhamdulillah...

Yan said...

Wahhh best nya.. Hi bila lah hp akak nak rosak..hee

Alida Ali said...

Akak beli je baru dulu...nanti dia merajuk rosak la kekeke...

zatil said...

wah....phone baru...kita pun suka pink..anak sume lelaki so asyik bli barang biru,ijau jer..

Klu g ofis..kekadang semnggu straight pink jer..hehehe

iNa said...

pinky....cute!!

Alida Ali said...

Zatil : tu la anak laki takleh nak gayakan dgn pink...so maknya over berpink2...

Ina : cutekan...

mimie1678 said...

**pitam**

lawa gilerrrrr...!!!

**pitam balik**

hahahahahah...

congrats!!

Mr & Mrs Ai said...

wah..pink!!i like

Alida Ali said...

Mimie : murah je tu yg mampu beli...
Mrs Ai : perempuan mesti suka pink kalau laki cfrm taknak pakai..

ieda said...

memang cute dik .. rembat jer satu dik :)) akak pun nak tapi fulus lum cukup heheheh

Alida Ali said...

Dah rembat dah kak..ala mcm saya ni murah je klu akak cfrm mampu..

Ummi Talhah said...

samala kita memg aritu usha2 nak beli .tp tunggu my hubby onnn dulu. tak sabar sguh. cun kan warna pink ....

Alida Ali said...

cun dlm pic kureng skt...tgk kt luar lg cun...lbh kurang mcm myvi pink tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...