Nuffnang

Tuesday, January 11, 2011

Beger Besar Punya....

Hari ahad huby cuti..so mula la plan mcm2...huby bgth MV ada bt pameran coklat...so apa lagi trs gopoh2 siap....

Kalau g MV hari ahad cfrm parking mcm hampeh je semua penuh....pusing 2,3 kali pun tak dpt...last2 decide nak naik komuter je....tu la padahnya kalau g hari ahad....tp bila otw ke bts nak naik komuter mls lak hehe...terpaksa pujuk danish ajak g tmpt lain....

Paling senang mines je la....selamat parking senang...skrg selain mcd & kfc...fast food paling kami suka carls junior.......sampai2 trs g mkn perut dah berkeroncong.... ye la dah kul 1....mcm biasa la mesti la carls junior klu dh g sanakan...

Mula igtkan nak beli 2 set je....aku punya kongsi dgn danish...tp jgn harap danish nak mkn share.... so kena la tambah lagi satu beger utk dia....

Jom kita lawan mkn sapa paling cepat habis hehe....ini la sebab kami anak beranak membesar bagai johan...

Tgk betapa besarnya beger danish...tu aku pilih yg paling kecik la yg ada kt situ...nampak mcm sama besar dgn muka danish je....

Habis makan jln2 sebey brg...tp bkn sekadar sebey terbeli trs hehehe...biasa la aku.... huby dah faham sgt....ye la kalau sebey dpt murah dari yg sebey sblm ni why not kan trs beli kekeke....tu tunggu n3 esok ye kalau nak tahu apa barangnya....


11 comments:

Yan said...

Salam Lida,

MV tu Mid Valley? Ahad mmg prob parking. Tp now akak pakai valet je. tak larat nak pusing2...

Alida Ali said...

Haah kak MV...mmg hazab nak parking...kalau valet mahal la kak...

erienz said...

sedapnye makan berger besar, kenyang smpai ke petang tu...

Dunia Mayaku said...

mcm cedap je berger tu danish,bg aunty ckit bleh..hehe

Alida Ali said...

Erienz : bkn ptg je sampai esoknya kenyang lg...nak abiskan pun terkulat2...

Yana : Kalau teringin g la terjah Carl's Junior...

AngahSayang2314 said...

alamak tengok dia makan terliur la pulakkkkkk

mummysyafie said...

beger ni kalau nor makan kena share ngan abang. tak dapat nak abis sorang²..tapi nasik bleh plak abis berpinggan²

iNa said...

yummy..yummyy..besooo..

Alida Ali said...

Angah : danish mkn apa semua nampak sedap..

Nor : mmg ikutkan tak lalu nak abis...tp sumbat2 la juga msk mulut...tu yg mula plan nak share je dgn danish...

Ina : hehe mmg beso...

Effa Sahat said...

comel nye si danish ni.. mesti mama dia jaga dengan kasih sayang .. itu yg dia bulattt semacam .. hehe

Alida Ali said...

Wpun sayang kadang2 kena marah juga...ibu dia kalau naik hantu teruk skt hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...