Nuffnang

Thursday, January 13, 2011

IPod Touch..Macam Menarik...

Danish kan sebuk nak iphone sbb nak main touch screen...tp mustahil la kot ibu nak belikan...baru2 ni main kak sab punya Ipod Touch...mcm menarik....

Dah bgth danish kalu exam dpt no top 3 ibu belikan....tapi danish nampak muka kelat je...cfrm tak la tu....sebenarnya ibu yg xcited lebih..tp PSP yg ada pun dah tersadai je tak main....logik tak jual PSP amik Ipod...kecik sikit nak letak dlm hbang.....ada sapa2 nak beli PSP..lelong lelong...

Wawa tgh semangat nak beli...nanti orderkan 2 ye...satu utk akak..akak byr ansuran bulanan hehehe....agak2 ada durian runtuh tak tahun ni...mcm senyap je....kalau ada zass trs sambar hehehe....

11 comments:

AngahSayang2314 said...

beli jgn tak beli hehehee

Alida Ali said...

Ongkosnya blm ada lagi...kena kumpul dari skrg...

paish said...

wah, nk Ipod ye..beli jgn x beli. PSP nk lelong brape RM tu?

Alida Ali said...

Alamk blm habis decide nak lelong ke tak....nanti dipikirkan lagi..

zatil said...

sama kah dgn aizam..PSP dah berkulat..asyik sibuk ngan lap top mummy..

IPOD macam menarik juga Alida :)

Alida Ali said...

Tu la budak2 cpt jemu....cunkan ipod...jon mak2 lak yg gedik main...ada yg tak masak semua hehehe...

mimie1678 said...

YN pun ada satu benda alah nie... memula hangat ler... la nie dok terletak ajer atas meja... dia bengis bila kat luar menda alah tue tokleh access internet bila tmpt takda wifi... hehehe... kat umah ada wifi streamyx... so, okayla... lar nie dok tgk2 samsung galaxy tab... mau kah IPOD ku itu... hehehehe...

Yan said...

berapa nak lelong PSP tu?

Alida Ali said...

Mimie : takleh xcess ke klu tak internet...mcm mana nak main klu mcm tu...brapa mau jual...

Kak Yan: blm ada kptsn...sy je pandai2 nak jual ayahnya tak tahu...

mimie1678 said...

alida: ipod nie hanya leh access internet klu ada wifi ajer... dia bukan mcm ipad boleh letak simcard... kena install game thru itunes... tp sbb umah mimie ada wifi so kitaorg upload game thru internet ajerla... hehehe... brapa eh... klu tgk kat mudah ada yg jual 2nd RM800... hehehe...

iNa said...

ipod pun best... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...