Nuffnang

Monday, January 24, 2011

Selamat Sudah Ayu Raudhah & Zaquan Adha Jadi Suami Isteri...

Selamat pengantin baru Ayu & Zaquan...aku mmg minat dua2 ni...akhirnya sampai juga ke jinjang pelamin...abang Zaquan juga yg kesian kekeke...tak baik tau....

Credit to Beautifulnara

Nak berita lebih lanjut blh terjah blog Beautifulnara ye...

Kredit to Asmdy Ahmad utk pic yg cantik ni...

Sama cantik dan sama padan....Cantik + Hensom = anak yang comel hehehe....

7 comments:

LIP (^_^) said...

wah..baca blog ni baru tau dah bernikah diorg ye..moga kekal bahgia dunia akhirat..

mummysyafie said...

cantik pic no 2 tu. plus kedua² sama padan. agaknya kakak ipar ayu ni dijemput tak??

Alida Ali said...

Lip : diorg pun mcm senyap2 je dah kawenkan...Melodi pun takde cover wedding diorg ni...

Nor : tak kot takde mention pun nama Rita...diaorg kan tak baik...

zatil said...

salam Alida..kita pun sukaaa kat diorg cantik n hensem...:)

Alida Ali said...

Sama la kita..

afni+hafiz=dani said...

suka tgk ayu raudhah..ayu sgt =)

Alida Ali said...

Nama pun "ayu" sesuai sgt...tambah skrg dah makin slim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...