Nuffnang

Sunday, January 23, 2011

Buhsan Yang Melampau...

Time2 cuti mcm ni duduk umah je mmg buhsan yg teramat sgt....tu la biasa kaki ni merayap je....tambah huby pun takde lagi la buhsannnnnn....

Nak merayap gaji tak masuk lagi...aku mana leh merayap saje2...kang nampak benda yg menarik tak beli angau lak...so daripada jadi angau baik aku duduk umah.....

korang bt apa ari ahad mesti byk aktiviti yg menarikkan....

3 comments:

Yan said...

Betul tu.. window shopping je memang menyakitkan.. Memang baik duk umah aje.. Kalua akak, layan VCD..

ieda said...

tul dikk akak nie dah 1/2 ari dukk umah .. akak duk layan tenet anak2 duk layan adik mereka main di depan huhuhu buhsan lah tuuu

Alida Ali said...

Kak Yan : perempuan mcm tu la kan kak....khamis ari tu kuar dah sebey apa yg patut...mggu dpn dpt je gaji dah tahu nak beli apa...

Kak Ieda : akak anak ramai takpe la lg...saya sorng ni sunyi je...dah tido ni lg la takde kawan nak gaduh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...