Nuffnang

Friday, January 28, 2011

RM2000.00 ?...

Ada ke org sanggup nak beli air tin yg rege RM2 ni dgn harga RM2000......mcm tak logik pulak...kecuali dia mmg minat berani mata Siti...

Selingan sikit pic SS siti....Siti pun pandai tau snap pic syok sendiri ni...tp cute i like...yg tak minat siti jgn muntah ye tgk....aku minat suka ati la nak letak kekeke...


Tetap cun dan comel wpun dah kawen...aku suka tgk muka dia sbb bila tgk rasa sejuk mata memandang.....

Cite pagi jumaat yg ntah apa2.....aku takde mood la nak buat keje...kepala pikir nak g Mines je hehehe..apsal la lmb sgt jam ni gerak kul 1....

12 comments:

zatil said...

CT mmg comel..suka tgk muka dia..manis gitu..

Wah bes nyer g mines..lunch hari Jumaat mmg bes..boleh lelama sket :)

umi aiz said...

sha pun like kat dato ct ni kak...
still maintan kecomelannye wlpun da 30++....

paish said...

korbankan rm2k utk tin gambo CT? kim syalam je lah..he3

Alida Ali said...

Ramai juga yg minat siti...minta punt ak sanggupkan nak beli air tin RM2k...baik beli ipad..

Cikgu Yus said...

yus pun suka dgn CT nie..suka kat sore dia.. buluh perindu gitew..

Alida Ali said...

Mmg best suara dia...muka pun comei sejuk je tgk..

Lia said...

dulu masa lia sek men, lia mmg minat dah tu lama2 tak brp minat dah.. hehe...

Alida Ali said...

sama la lps dia kawen kureng skt minat....

gee ryder said...

ada jual ke air tin 2ribu tu?

sape yg bodoh sgt beli tu? haha

Shahayu said...

suka tengok ct..memang chomell dari dulu hingga sekarang tapi bukan peminat fanatik... tapi kalu sy yg ada air tin tu... orang nak beli rm200 pun kasi ni plak rm2000.... heheheh mcm2 bleh beli..

Yan said...

masa ngandung anak kedua akak suka tgk siti. tp lahir2 lelaki lak.. hee

Alida Ali said...

Gee : ada kt mudah.com...tak tahu la dah ada org beli ke blm..

Kak Ayu : sama la kita ckp je minat...tp cd pun takpernah beli keke...

Kak Yan : nyaris kuar laki pun x muka mcm siti...klu tak haru gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...