Nuffnang

Friday, January 14, 2011

Clorets * (PRODUCT KRISTIAN)

Just nak share info...dapat email dari member ofis yang forward....kalau org yg suka mkn clorets ni kena la berhati2...cuba buka tgk btl tak apa yg email ni sebarkan...


" aku ni jenis suke belek belek barang, bile ade barang kat tangan aku, aku suke
sangat belek belek..henpon ke ipod ke, botol air ke, paket makanan ringan
ke...memang aku suke belek, aku suke tengok info yang ade dalam benda yang aku
belek tu

nak jadi cerita, semalam mase tengah lepak lepak ngan member aku, aku pn
membelek lah paket gula angin clorets infinity yang boleh dibeli di 7 eleven
atau kedai kedai runcit atau pasaraya


cara nak buka kotak besi gula gula angin ni unik sikit, kite kene tarik sikit je
penutup dia, dan boleh keluar kan biji biji gula angin tu...jadi sebab gula
gulanya dah habis, aku pn main main la dengan bekas besi dia...


tup tup masa tengah main, aku bukak abis penutup besi tu...haa...bila dah
tebukak tu, tergamam aku tengok corak yang ada kat depan aku tu...lambang salib
yang amat amat clear boleh ditengok..aku tak tau la kalau pandangan orang lain
macam mana..tapi kat pandangan aku, macam lambang salib zaman feudal

sapa sapa kat luaq sana , silalah berhati hati, jangan dibeli gula angin clorets
ni...kalau aku gatai tangan belek penutup kotak besi gula angin clorets ni,
memang tak tau ada benda bahaya tersembunyi di sebalik penutup tu"

Nampak jelas & nyata kan...org kalau nak pesongkan org islam mcm2 cara diorg leh buat...so berhati2 la dgn apa yg kita guna....


6 comments:

zatil said...

ish..ish..nauzubillah..
ni dah tahu..tak yah la kita beli lg...

Alida Ali said...

Tu la slmt mmg tak pernah beli...

iNa said...

isk..suke gak mkn gula2 ni...
huhuhu...

Alida Ali said...

Jgn beli kotak yg infinity tu je kot...

Dunia Mayaku said...

huhu...baru tahu ni,kenapa skang mcm2 taktik diorang ni...

Alida Ali said...

Bangsa lain nak pesongkan islam senang je kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...