Nuffnang

Monday, November 22, 2010

Wedding @ Tmn Tasik Ampang...

Kenduri kali ni pulak bt kat dewan tmn tasik ampang...kira bt 2 pasangan sekali la..yang si abang kira menyambut je....temanya adalah merah hitam..

Pasangan pengantin baru sampai...mcm mana aku blh tak pasan abang dia ada sekali kt blkg...sory la ery ye korang pasangan dah 2 minggu kami dh tak heran sgt hehehe...

Kesian ery & nurul ni...tak tido2 lagi sampai masa bersanding...bz siapkan dewan sbb dewan available lps pkl 12 tghmlm je....diorg la pengantin diorg la juga wedding planner utk adiknya....muka pun nmpk tak bermaya...takpe la dkt umah nurul dulu dah berseri2...

Kami yg sedondon...dah nampak mcm boria lak...MIL pun sama juga tp tak smpt nak bergambar dgn dia...maklom la bz sgt...

Dgn sepupu2 pula...diorg adik beradik relak je takde nak sedondon pun...kami je yg biasanya beria2...maklum la pengarah majlis takde keje tu yg byk benda yg dia suka plan....kami follow je selalunya...

Bergambar kenangan beramai2 lps habis majlis....ni pun kalau semua sedara mara naik sekali mau roboh hehehe.....

Akhir sekali kami sempat rembat fresh flower hiasan kt dewan tu hehehe....takpe pengantin bagi...lagipun bukan diorg nak guna lagi dah...kalau bunga plastik boleh la juga simpan...berat wooo jambangan bunga2 tu....aku amik yg ni je...lain2 sepupu sepapat yg amik....

Lagi 2 minggu kalau tak banjir terengganu maybe pergi menghantar pengantin ke rumah lelaki pulak....byk betul kenduri start mggu ni....maklom la cuti sekolah dah bermula....mkn nasi minyak je la kejenya....

8 comments:

ieda said...

uikkkk cumeinya alida dan pengantin :)

Alida Ali said...

pengantin je comel...saya tak la kot hehe..akak 2 mggu lg sy nak g terengganu...leh la singgah kuantan jumpa akak hehehe..

win@momyShaneQeisha said...

cantik sngat hiasan dewan tu,nampak eklusif.Baju yang sedondon tu,warnanya cantik dan lembut

Alida Ali said...

Tq...baju tu belipun last minit...slmt smpt nak tempah...

Matika Love 131020 said...

serasi nya pengantin2 tu.............

SURIA AMANDA said...

santekk la perantin tuh....

Datin BERSERI said...

yong pon ada masa kat wedding nie...2 couple atas sati pelamin kn..sweet one~~
wee

Alida Ali said...

aik sapa ni ye...kwn dgn sapa ery ke husnidar...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...