Nuffnang

Sunday, November 21, 2010

Selamat Sudah Jadi Isteri Orang...

Semalam selamat dah cousin aku ni menjadi isteri org...comelnya husnidar ni kecik molek je...nikah pakai kaler pink...sporting btl la laki dia nak pakai kaler pinky2 ni....

Selesai akad nikah masa utk bagi mas kawen pula....kali ni nikah simple je bt kat masjid...jauh la beza masa abang dia nikah dulu lagi meriah...

Mcm biasa la lps batal air sembahyang...nampak mcm wajib pulak utk cium dahi isteri hehe....

Family cousin....serba putih...slmt pengantin pakai pink...kalau tak tahu nak beza mana pengantin mana adik beradik...

Ini selingan je...pengantin basi...saje srnk2 bergambar kt pelamin dlm rumah....hari ni kt dewan cfrm tak dpt nak bergambar mcm ni...

So tunggu la sambungan bersanding di n3 lps ni....ok la nak bersiap2 utk pegi kenduri...tema kali ni merah menyala hehehe...

5 comments:

nurulhudaresad said...

ha'ah....sporting nya hubby dia pakai fink....hubby nurul idok lee diaa...huhu

Alida Ali said...

sama la huby sy pun jgn harap la...kalau sikit jalur maybe la nak pakai...

PiJuK_SS said...

waaaaa.. suka tgk... pink! skrg ni musim org kawen2 ek.. huhuhu..

Matika Love 131020 said...

selamat pengantin baru..wahh2 wrne pink x than..

Alida Ali said...

ye la nak start la musim kawen sbb dah cuti sekolah ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...