Nuffnang

Tuesday, November 23, 2010

I-City...

Aku sgt suka hehehe sbb hasil rengekkan aku menjadi...akhirnya kami dpt pergi I-City...jeles tgk org bergambar kt sana ctk2....

Tp punya la jauh perjalanan dari Seremban ke Shah Alam...kami sebenarnya dari umah SIL sbb ptg smlm dia bt mkn2...sbb dah janji dgn bdk montel tu harus la dia tuntut nak tgk lampu....sapa suh janji...dgn dia kalau janji kena tunaikan...kalau tak mmg cari nahas la...

Makcik teruja la tgk lampu2 ni...mcm budak2 kan..mula2 sampai dari jauh dah wahhhhhhhhhhhh...kagum tgk lampu warna warni hehehe...

Kami pegi smlm tak ramai la org sbb pegi hari bekerja...senang la nak jln2...maybe kalau cuti sabtu ahad atau public holiday berduyun org kot...


Bermula la aktiviti berposing...semua byk gambo aku dgn danish je..sbb huby yg mengambil gambarnya....slmt huby buat dgn sukarela...kalau tak ada yg hangin kekeke...

Bermula la jadi mak minnie mouse hehe...mmg tak sedar diri btlkan pakai cekak minnie mouse tu...tgk org lain pakai selamber & cute je...tu yg beli satu masa danish merengek nak beli mainan....mula2 nak beli tanduk setan tu tp mcm tak cun je....last2 aku amik minnie mouse je sbb cute hehehe.....

Danish taknak pakai sbb kaler pink...jenuh paksa dia taknak...dia ckp knapa tak amik kaler merah...ala lupa la anak ibu boy hehehe...ibu amik kaler pink la sbb ibu gegirl...

Tapi sebenar-benarnya dia teringin nak pakai..cuma control macho je dpn org...dah nak blk leh lak dia minta nak test pakai....last2 sampai blk tido pun dia juga yg main hehehe....ala boy pakai pink tak heran la skrg...lagi nampak macho apa....kena tukar la pemikiran danish ni suh dia suka kaler pink hehehe..

Ok hajat dah terlaksana....lps ni nak g wonderland melaka lak huhu...mcm2 planning aku ni semua tmpt nak pegi....ye la duduk rumah kan boring baik jln2..

13 comments:

LanaBusyBee said...

wonderland melaka? alamak, saya baru balik berjalan2 kt melaka jumaat retu, xtau lak ada wonderland ermmm xleh jadi ni hehehe

Alida Ali said...

ada tp mcm tmpt mandi2 je...aku belum servey btl2 lagi....

A D I A said...

haha sesekali danish kai cekak minnie mouse apa salahnya kan. konon2 awal2 tu jual mahal la tamau pakai kann.

Alida Ali said...

Dia malu org tgk dia pakai...nak bergambar pun org tgk dia sipu2...badan je besar...

aanie said...

hehe..sy pun blm smpi lg kt sana...teringin gak nk g...tunggu masa yg sesuai...hehe..

MIMIE AIZA said...

lama x g i-city sejak kene byr

Alida Ali said...

aanie : saya pun dh lama plan baru ni dpt pegi...

Alida Ali said...

Mimie : dulu2 free kan...skrg kena byr utk parking...next time mesti kena byr utk masuk pula...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantekkn view kat i-city ni kn..
tp lom pernah sapai la...
huhuhu.. dh dgr cite masuk kena byr, btol ke?wape hinggit??

ieda said...

bilelahhh nak dpt sampai sini ..
dah banyak kali tgk entry kawan2 ..
erghhh kena gi jugak nie .. :)

Alida Ali said...

Leily : masuk kena byr utk parking je RM10...brapa ramai pun takpe masuk....

Ieda : akak kena la dtg sini..nanti datang sini jgn lupa roger2 ida ye...

jasayu1 said...

apa lagi yang best kat situ???

Alida Ali said...

Takde apa la kak cuma lampu2 je la....cuma mcm kagum sebab kalerful...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...