Nuffnang

Sunday, November 14, 2010

Sudah Terpikat Dgn Yang Itu....

Ye ye yg itu kaler pinky tu...Kenapa ntah tgk ramai org review pasal Nokia C3 ni aku gatal tgn nak tanya pakcik google....sekali hati sudah terpaut...dah g sebey kt kedai siap pegang2 lagi hehehe...igtkan mahal sekali tanya rege ooo tidak aku suka berbayang2....ok la rege dia kira mampu la aku nak beli hehehe.....

Sekali dia promot yang E5 ni pula....takde la kaler pinky tp kamera dia lagi up dari C3 5mp....rege dia pun up lagi dari C3 so aku takde la terbayang2 sgt....

Hari tu bgth la huby nak beli HP lain...leh lak dia tanya nak tukar BB tu ke....ooo tidak BB tetap dihatiku....kalau nak tukar dgn Bold2 dia ok je hehehe....takkan nak tukar lagi x bestkan....ini nak tukar dgn nokia yg second no aku tu je...ye la dah org tu amik blk tel yg dia bagi ari tu kan....nak la tukar yg baru....nokia yg lama ni pun guna buat syarat je utk masukkan no lama....syg nak tutup sbb ramai tahu no ni....

So kepada huby tu la HP yg org ckp ari tu...ctk tak?...kalau ctk sila la buat pengiraan budget hehehe...

12 comments:

Mr & Mrs Ai said...

kk ida...citarasa kte sma.i pon baru usha2 c3 ni 2 3 hari ni.nak beli sbb dalam kemampuan lg.regenye pon tak mahal dalam 400-500 kan??suka!!suka!tmbah2 wane pink.heheheh...tp kan function die xbyk sbb xde 3g..gprs kan.

ieda said...

wah2 mahal nie ..
akak pakai yg simple2 jer .. huhuhuh

Alida Ali said...

Mrs Ai : ye adik murah je rege dia...cuma nak beli bila tak tahu....akak tak kisah takde 3g & gprs...tp ada wifi..rasanya tak guna sgt pun wifi tu sbb dh ada BB...

Alida Ali said...

Akak takde la mahal sgt dlm 400++...simpn 2 bln gaji boleh la beli...kalau iphone mmg tak mampu...tp nak beli tu tak tahu kurun ke barapa...

sekamar rindu said...

salam...

memang cantik..

Alida Ali said...

Tu la sbb ada kaler pink...

jasayu1 said...

chantek2.. especially yang kaler pink tu...kak ayu ada tengok gak member pakai.....pujuk cik abg tu.. hehe hehe

Alida Ali said...

Tu la kak ayu yg kaler pun ni ssh sikit nak dpt...maybe limited kot...

gee ryder said...

so pinky!
hubby mesti beli punye tu hehe

Alida Ali said...

Amin...kalau dpt bertuah la hehehe...

aYu said...

pink~
vote 4 pink..ehehe


Mari Berbicara Hati ke Hati,
Weekend Yang Indah

Alida Ali said...

sama la kita...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...