Nuffnang

Monday, November 15, 2010

Nasi Ayam Taman Warisan...

Salam hari isnin all......hari ni mood nak cite pasal makanan pula...hari tu sbb boring duduk sorang2 eh sorang ke tak la berdua dgn danish...tiba2 kepala otak aku terpikir nak mkn nasi ayam...ofcos la terbayang nasi ayam kt tmn warisan putrajaya....aku suka sbb sos dia ada black pepper....

Trs suh danish siap2 laju2 pegi putrajaya...sblm kuar tu buka status kt FB dulu tanya putrajaya hujan ke tak...sbbnya kajang nampak mcm gelap semcm je....mls la nak kuar kalau hujan kan...

Ini dia ropa nasi ayam kt tmn warisan tu....ayam dia besar...besssttt sgt....bagi aku la best org lain tak tahu la suka ke tak....sapa2 nak rasa boleh pegi tmn warisan putrajaya....kawan aku ckp mehun sup dia pun best gak tp aku belum pernah cuba lagi....

Tiba2 ternampak benda ni...
*
*
*
*
*
*
*
Cendolll....dari hari tu lagi teringin...aku ni semua teringin mengalahkan org pegnen lak....tp mak aiii rasa mmg hancus la...rugi je byr rm2...tak sedap langsung...ini cendol ke apa ni....mmg takkan order dah la lps ni kalau mkn kt sini lagi....

Aku ni mana tak gemukkan...kalau tiba2 teringin nak mkn apa2 trs zasss kuar...berdua dgn danish pun jadi je....kalau huby takde lagi byk idea nak pegi merayap hehehe....

8 comments:

Mr & Mrs Ai said...

kk ida..citarasa kte ni mmg same.saye pon suka ngn nasi ayam tamna warisan ni.lame dh tk pg.kalo trun putrajaya ade keje wajib makan sni

Alida Ali said...

Tu la sapa suka mesti teringat2 kan....

jasayu1 said...

ida.. nampak sedap la... lapo lah pulak...

ieda said...

wah2 .. x hinggat nasi ayam tuu .. cendoll punn perghhh dah lama akak x makan nieh :)

Alida Ali said...

Kena la cari kt area umah klu lapo hehe...tak pun msk sendiri...

Alida Ali said...

x sedap la cendol tu kak...kalau dpt lg sedap mesti terangkat...

mummysyafie said...

selalu ke gi taman warisan?? nanti leh la roger²..

Alida Ali said...

Takde la selalu sgt...kalau boring je...ok gak tu nanti kita bbm ye..sapa2 ada BB leh invite sy kt no ni 21261ee1..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...