Nuffnang

Saturday, November 13, 2010

Jumpa Doc Pakar Sambil Ushar Baby...

Penat ok jumpa doc pakar byk kali tp still takde jawapan...apa la penyakit huby ni sebenarnya....kena g jumpa Harun Din pula la....mana tahu penyakit lain pula....

Jumpa doc pakar ni satu level dgn tmpt baby....danish suka la asyik ulang alik ke bilik baby tgk baby2 yg comel...dia boleh pula kenal mana baby girl mana baby boy....bila tanya mcm mana danish kenal dia ckp baby boy kaler biru tag dia baby girl kaler pink...good boy...pandai pula dia teka mcm tu.....

Boring menunggu ayah masuk jumpa doc...main2 jab kt luar ni...

Dua mlm berturut2 pegi temankan huby...cian pula dia nak pegi sorang2...mlm pertama tu punya la lama menunggu ramai pula nak jumpa doc pakar....dari pukul 8-11 juga la melepak kat situ....danish mcm biasa bt aktiviti melawat baby yg ada kt situ....

Ini mlm kedua...keje dia mengira brapa org baby ada kt situ....kejap ada 4 kejap ada 5...maybe ada tambahan kot yg baru di lahirkan.....sebuk la tanya mcm mana baby tu kuar....sembang2 dgn dia mcm mana dia dilahirkan...srnk la pula...dia pun xcited bercerita....

Sabar ye danish nanti ibu usahakan macam mana nak dpt baby....ssh2 nanti ibu cari je baby angkat utk danish hehehe....

4 comments:

win@momyShaneQeisha said...

clever boy danish ya, tau jugak dia bezakan boy@girl ith tag tu.danish tak sabar ada adik tu.harap cepat2 la danish dapat adik baru ya

Alida Ali said...

Amin...mmg mengharap sgt...maybe blm ada rezeki lagi..

ieda said...

ahhahah alida dah boleh beardik dah danish tuu .. ciann kalau boleh nak selalu tuu

akak doakan danish cepat2 dpt kawan yeee :)

Alida Ali said...

Tu la kak xde rezeki lg...ntah2 danish la yg tunggal...mcm nak amk anak angkat je...akak ada contact tak?...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...