Nuffnang

Friday, November 12, 2010

Kebab Roti Pita...

Selalu kalau pegi psr mlm hari sabtu kt bangi mesti beli kebab roti pita...kebab roti biasa dah tak suka sbb roti je tebal isi kurengggg.....

Semlm kebetulan pegi Giant beli brg ofis jumpa roti ni...ala bukan terjumpa pun mmg selalu ada je jual kt Giant, Tesco semua tu...cuma tak terniat je nak beli....smlm tiba2 dpt idea nak buat roti pita....bahan2 belasah je apa ada kt umah....

Masa nak byr boleh pula casher tu tanya nak buat apa beli roti ni....sbb dia ckp tgk ramai org beli tp tak tahu utk apa...aku cite la lbh kurang baru dia faham...takkan dia tak pernah mkn roti pita ni kot hehehehe...

Posing senget sikit...smlm kelam kabut nak pergi Hospital tak sempat nak mkn kt umah...so tapau je la mkn dlm keje....

Isi dia aku masuk apa yg ada kt dlm peti ais je...nak senang kan...guna nuget, daging beger & kobis, sos dgn mayonis je...kalau beli ni kira special la sbb campur ayam & daging hehehe...sedap gak la bg tekak kami anak beranak....nanti cfrm danish asyik minta benda ni je la selagi tak jemu....

6 comments:

ieda said...

ermmm sedappnya pagi2 nie tgk kebab pulak .. dah lah akak x bfats layie nie ..

huhuhu lapoor .. kalau kat ktn nie kebab nie yg dah siap buat banyak di pasar malam .. akak x rajin buat punn .. entahlah x terfikir nak buat hehehhe

Alida Ali said...

Haah kak mmg byk jual kt psr mlm...saje saya test nak buat sendiri....gatal2 je nak cuba hehehe....

OnFarisha said...

Salam perkanalan...
Nampak enak roti tuh... :) Best kalau rajin masak2..s ha ni pemalas.. ahakssss

Kalau free jom jenguk blog sha yea.. :)

http://kamarfarisha.blogspot.com/

Alida Ali said...

Tq sudi masuk blog saya...slmt berkenalan...

Takde la rajin sgt...tp bila time rajin nak masak tu mcm2 menu nak cuba...

mummysyafie said...

sedap²...saya tgh lapar ni.

Alida Ali said...

Cari la dekat psr mlm yang berdekatan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...