Nuffnang

Tuesday, August 24, 2010

Warung Dusun - Gear Box

Entry aku tunggang langgang dah..patutnya n3 ni aku kena buat dulu...tp mcm mana tertinggal....

Jumaat lps blk keje dpt sms dari SIL ajak berbuka luar...dia dah booking...mmg plan asalnya nak berbuka kt warung dusun ni ari ahad...tp ada hal aku kena blk kpg so terpaksa la g awal...cian huby tak dpt join...tp mggu dpn kita g lak ye...

Antara makanan yg diorder...masa ni burung puyuh blm sampai lg...sedap gila teringat2 lagi puyuh tu...nest time g nak order lg...
Pestime aku g sini..padahal beribu2 kali lalu lalang...tp mmg selalu aku tgk ramai je org....menu paling femes adalah sup gear box...aku pun tak pernah mkn...tak tahu pun mcm mana nak mkn...tgk ramai je yg order...mesti sedapkan....harga pun murah gila...bg aku murah la...mkn dlm 6 org dgn menu yg byk gila SIL aku order baru RM80++....berbaloi la tu kan....sbb kalau tgk gaya orderan kitaorg mesti lebih RM100....mmg penuh time posa ni...sapa2 nak g kena booked awal2....SIL aku siap minta no tel masa dia g first dulu...so senang la kali ni kitaorg call je apa makanan kitaorg nak...

6 comments:

gee ryder said...

hi, thanx cos sudi singgah blog :)

amboi sdpnye makan..terliur ar hehe

Alida Ali said...

Lama dah saya jadi SR blog Gee...

Saliza said...

Oooo mmg selalu lalu kan haha. apsla ko x order sup gear box tuh. rasa je la dh org belanja hehe.

Alida Ali said...

Dia dh order awal2 la tak leh bt pilihan...tgk pun takut sektul besar dlm pinggan...kena hisap guna straw lak tu...

mummysyafie said...

camne rasa nya sup gear box tu dear? tak penah rasa lagi

Alida Ali said...

tu la sy pun x pernah rasa...sup rasa mcm biasa la kot...cuma isi dlm tulang tu la tak tahu rasa apa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...