Nuffnang

Thursday, August 26, 2010

Gaya Tudung Raya....

Aku tak tahu nak pakai gaya mcm mana tuk raya thn ni...tgk org pakai shawl ctk je...tp aku tak sesuai pakai jenis melekap tu...so baru2 ni beli shawl tapi tak tahu nak buat gaya mcm mana...akhir dpt idea nak cari anak tudung awning...aku rasa mcm tu je sesuai dgn muka aku yg tembam ni....

See aku pakai nampak mcm buruk sgt...jeles tgk org pakai ctk je terletak......


Dalam seminggu aku dh ada 5 shawl...hehe aku mmg mcm tu...sekali ada benda baru itu je la yg aku sebuk cari....tp shawl ni aku tgk dah lama org pakai...aku je baru terkedek2 nak pakai....ni pun aku beli tak pasti la selalu guna ke tak...saje2 suka beli sbb sgt ctk...


Aku boleh style mcm ni je...tp blm cfrm la nakpakai raya ke tak...nampak mcm remeh skt...tak selesa pun ada...tp maybe baru lagi kot...skrg dh start pakai nak bg selesa..nanti kalau jadi pakai masa raya takde la penin kepala nak melilit hehehe....

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

I pun "bermasalah" tiap kali mengenakan shawl...mcm tak selesa..Pelik kan bila ada org boleh "happy" bershawl.

Alida Ali said...

tu la pasal..maybe diorg muka sesuai pakai shawl...sy dh cfrm muka bulat & tembam...tp kalau pakai awning pun rasa mcm tak kemas je...

mahira oya said...

bile nk pakai tudung gaya gtu..muka x sesuai..tudg bawal gak pakai jadi..

Alida Ali said...

Saya selain bawal tudung awning boleh la juga...janji tak melekap kt muka hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...