Nuffnang

Friday, August 27, 2010

Tudung Ala Rozita Che Wan...

Aku dah lama mencari tudung rozita che wan...Sejak tgk dia berlakon dlm satu cite kt TV9 lagi ari tu aku dh minat...Lupa la tajuk cite apa..Masa dia berlakon tu tak kuar lagi tudung mcm ni....Sekarang dah ada tp kebanyakkan aku jumpa semua rege mak aiii mahalnya...hampir 100++ 1 set....Tadi saje search google terjumpa satu BLOG ni...murah gila tp byk dah sold out...Kaler aku nak pun dh takde....
Ctkkan...Gila aku tgk blog ni....Ctk bangat....Sapa2 yang blm dpt tudung g la terjah blog dia prettyintown.blogspot.com mesti meroyan hehe...Ke aku je yg meroyan...Tp ctk la tambah model yg pakai pun cun hehehe...

Tema aku color oren so jenuh nak cari oren yg sesuai utk baju raya...Yg utama baju tuk 1st day raya je...Baju lain2 tak kisah sgt...Tudung ni pun aku baru beli dari member ofis...Ala2 la juga tudung rozita che wan tu sbb 2 lapis...Cuma dia takde 2 layer shifon tu...Ini kira klu sampai kesudah tak dpt tudung rozita che wan tu kira pakai yg ini je la....Perempuan ni pasal tudung pun penin kan hehehe..

6 comments:

Aza Suhaiza said...

tudung rozita nie cantik .. tp mahal.. tp kat blog prettyintown tu murah2 .. tp banyak dh sold out ..:(

Alida Ali said...

Tu la kan..kat luar mahal x berbaloi nak beli...kt blog tu ok cuma byk sold out..lps raya la pula kalau nak beli......

mummysyafie said...

last year aku pakai shawl..but tiz year prefer ariani je. simple n nice..main sarung je..

Alida Ali said...

Tu la beli byk2 shawl nampak gayanya tak pakai gak...prefer pakai ala2 ariani w/pun bukan jenama ariani hehe..

~nini~ said...

hehehe akak nk kaler ape? ade sale ni ari kamis =)

Alida Ali said...

Ye ke...kalau boleh nak pink..nanti akak tgk blog awk ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...