Nuffnang

Friday, July 2, 2010

Permulaan Yang Baru...

Assalammualaikum kawan-kawan.... salam ceria di pagi jumaat yang mulia...wahhhh tiba2 cam lemah lembut ayu gitu....jumaat kena la baik2 g keje pun pakai baju kurung...baru la sopan kan....

Saje gedik pagi ni sbb baru test pakai contact lens yang dapat ari tu...tp disebabkan kaler gelap juga so tak berapa nak nampak la berbezaan sgt...

Gigih tau pagi2 snap pic nak tgk mcm mana rupa bila dah pakai...nampak sgt overkan....biasa la 1st time pakaikan tu yang xcited terlebih...sampaikan bising danish risau dia lambat pegi sekolah....hari2 biasa pun kan dah biasa sampai lambat hehehe...

Nampak tak perbezaan...adalah kot nampak yg pakai contact lens nampak lg ceria dan besar mataku......tp sila abaikan kulit muka aku yg berparut2 bekas jerawat tu ye....fokus dekat2 lagi la nampak kulit yg tak sekata huhu....so tq freshlook sbb bg free...slmat aku 1st time pakai pun ok...cuma rasa tak selesa skt ada benda dlm mata...tp tu takde hal la....skrg tgh berpikir nak cuba kaler lain lak.....kalau berbeza skt dari kaler mata lagi cun kan....tunggu la lepas ni mesti gedik nak beli lagi....org lain dah berabad pakai aku baru nak cuba...keciannnn kan....

6 comments:

makcikrehan said...

tanampoak beza... pakaila kaler ungu ker.. biru ker... hazel ker... baru jelas nyata! hehehe

Salbiah bt Karim said...

sama la kite, sy pon dh cuba yg dpt free melalui iklan nuffnang tu.teringin nk pakai lagi, kena g cari lepas ni.

Alida Ali said...

Tu free makcik rehan..nanti beli baru saya beli kalerful tau...

Alida Ali said...

Salbiah : awak dapat kaler ctk tak...saya dpt tak nampak sgt kaler dia...

Nana said...

nana pernah gak nak pakai, last sekali terbiar je sebab malas+pagi2 kalut ja..hahah tak sempat nak pakai cl.

nway, nampak berbeza sikit cuma kalau try la kaler lain baru lagi nampak fresh look. ki3

Alida Ali said...

tu la ni saje gedik nak cuba...ni pun rasa terseksa sehari sbb mata rasa ada benda....kalau kuat semangat nak pakai lg nanti leh cuba kaler lain lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...