Nuffnang

Thursday, July 1, 2010

Donashi from Big Apple....

Comelkan donashi ni....nak mkn pun sayang....donashi ni adalah sejenis donut ye kawan2 bukan sushi yg betul2....design je menyerupai sushi....sapa yg gila sushi mesti suka....aku sbb bukan pengila sushi walaupun donut aku tak suka whahaha....jahat betul kan ayat....

So siyes comel sgt...semua tu aku yg pilih utk member ofis...aku pilih yg comel2 belaka...yg agak2 tak comel tak amik....sapa2 nak rasa pegi la big apple cfrm ada...maybe ni utk masa2 tertentu je kot....beli kena beli 1 set ye...ada 2 pilihan samada 18 atau 24(yg 24 aku tak sure la btl ke tak tp 20++ la) sapa tak beli mmg rugi...hehehe dah mcm promoter big apple lak aku ni....

4 comments:

A D I A said...

comel comel, mcm sayang nak makan je hehe. ni promosi dari bila sampai bila ni? ke memang sepanjang masa akan ada eh.

Alida Ali said...

rasanya sekejap je tp tak tahu sampai bila...

SyidaMislan said...

comelnye...macam alida!

Alida Ali said...

tak baik tau perli mcm tu hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...