Nuffnang

Tuesday, April 13, 2010

Sapa Pernah Makan?..

Aku ni asyik la n3 pasal makanan...kalau tgk n3 lepas mesti ada pasal makan....cam mana nak kurus...klu dh ada n3 makanan cfrm la aku pun mkn sekali kan.....ok ok berbalik cite asal....tgk bawah ni..Sapa pernah makan kentang cam spring ni....aku dah 2 kali mkn...first beli kt psr mlm area ofis ni...tp tak menarik sgt sbb budak tu tak pandai masak tak garing pun....aku order 2 terkial2 baru nak buat...so last2 amik satu je mls nak menunggu.....yang terbaru aku beli kt Jln TAR...yg ni best garing je walaupun dh mlm...siap ada perisa2 lagi...boleh pilih nak chess, BBQ atau black pepper.....aku mmg suka kentang so mmg nyum nyum betul la....2 pun aku boleh abiskan sorang hehehe...

10 comments:

edrina said...

akak pernah makan.. ni faveret najihah ni tiap kali pi pasar malam kat puncak alam.. dia goreng garing so mmg sedap.. dia ada alat tau utk potong sejibik kentang tu main pusing2 jerk..syok tgk..senang jer dah siap.

Alida Ali said...

tu la sedapkan kak...sy pun suka...tp tu la beli mkn sorang2 je danish tak suka lak....

TopsyTurvy Mum said...

ohh...belum pernah rasa laa yg pasar malam punya..nampak cam ada sos, ...ye ke tu ada sos?

Alida Ali said...

Kt tmpt awk takde la kot psr mlm jual benda ni kan...haah ada sos mayonis dan perisa pilihan kita samada chess, black pepper atau bbq...

LiAnA said...

ehh tk penah jumpalah.. nanti nk tgk kat pasar mlm bangi kot ada jual hihi..

anyway salam ziarah & kenal jugak

Alida Ali said...

Bangi rasanya takde sbb saya pun tinggal bangi gak...

Awa Khuzailah said...

aduish...kak ida, sy mula teringinkan bende ni..nnt nk ajak epy pi pasar mlm jln tar la carik

Alida Ali said...

G la cari...nanti ngidam lak hehe..

Saliza said...

nak jugakkk ala mn nk beli mlm kang ade ek

Alida Ali said...

Ada2 mlm ni.. betul2 depan yong tau fuu yg famous amos tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...