Nuffnang

Wednesday, April 14, 2010

Membesar Bagai Johan...

Cam apa2 je tajuk n3 kali ni....takde idea la nak tulis apa....kali ni nak cite perkembangan baby hamster....ok la kan takde baby sendiri cite la pasal baby hamster je......baby hamster skrg makin membesar...selamat takde yang mati dimati ibu semua ok.....bulu pun dah tumbuh cuma mata je belum buka lagi....
Tgk comelkan anak2 hamster ni.....pantang nampak mak mesti nak menyusu.....kira nyawa anak2 hamster ni panjang la sbb bapak tak makan...lagi satu mak hamster ni ganas skit mmg bapak tak leh datang dekat mak hamster ni marah....

Huby kecian tgk hamster ni berhimpit dlm sangkar lama so kami belikan sangkar baru yg lebih besar...3 tingkat lagi tu...mewah btl hamster ni hehehe...nampak la selesa sikit hamster2 ni nak berjalan2....rumah pun ada 2 so leh tidur sorang satu umah....
Ini tuan hamster tgh bg hamster2 dia makan...budak ni ikut mood dia je...ada masa rajin la jaga....ada masa mls suh bg mkn pun taknak....tu yg selalu kena ugut nak jual blk hamster2 dia hehehe....

4 comments:

TopsyTurvy Mum said...

hamster sgt comel kann..kalau cik menti...adoiii, geliii!!

kaya tul hamster, rumah 3 tingkat hehe

Alida Ali said...

Kalau Cik Tie saya pun lari tak suka hehehe...

SwEetForEst said...

hehehe..untung hemster2 tu..dapat uma 3 tingkat..

^____^

Alida Ali said...

Tu la tuan dia pun duk umah kotak je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...