Nuffnang

Friday, February 19, 2010

Hari Jumaat Dapat Makan Free....

Bukan la setiap minggu...Jumaat hujung bulan je ofis aku akan buat mkn2 free tuk staff...tp disebabkan bulan ni hujung bln mggu depan jumaat cuti so dianjak ke mggu ni....kali ni aku order nasi beriani kt Seri Saji Catering....punya la jauh order sampai ke keramat nun...dulu pernah test food kat sana utk satu event...tp tak jadi so utk bulanan ni baru order.....
Deretan makanan yg staff Seri Saji Catering susunkan...bgs gak amik catering ni sbb semua keje diorg siapkan....kalau order restoran biasa penat kami ajk kena buat....
Disebabkan kami yg uruskan suka ati la nak amik dulu kan hehehe....punya la byk aku amik nasi...huhu tu la faktor kegemukan aku sebenar...ofis ni suka sgt bg staff mkn hehe...

Akhir sekali...tradisi dari dulu kt ofis ni ialah menapau....selalu je klu lebih kitaorg akan bungkus2 bg staff lain bawa blk....tp kali ni aku order tuk 100 org mkn je sbb tahu ramai yg cuti lg....so makanan takde la byk yg berlebih....tu model cik puan yus tgh membungkus.....sapa2 nak buat isteri sesuai la ni rajin hehehe....

12 comments:

eynda said...

Bestnyer keje kat situ boleh dapat makan free :-)

TopsyTurvy Mum said...

sedappnyerrr nampak nasi biryani tu.

teringat dedulu practical ngan gov, boleh kata tiap2 minggu makan free..mmg laa makin gemuk masa tu..

Alida Ali said...

Ofis ni ok la eynda sbb semua staff melayu...bos pun melayu so bos faham la kot...lagpun ada stgh company yg mmg peruntukan makanan free ni sbb diorg boleh claim incometax....

Alida Ali said...

TTM : tu la ofis ni pun nak ikut cm gov la kot sbb byk customer gov....mkn free so staff dia gak bertmabh gemuk....

tunbegia said...

sungguh promosi cik puan yus,

salamm,

Alida Ali said...

salam..
Sapakah gerangan Tun Begia ni ye..

POSH76 said...

bessnyer banyak food...free mmg sedap hehe

Alida Ali said...

mmg best post mkn free...tak sedap pun jadi sedap...

ratna said...

sedap2 tgk lauk dia.. yummy..

Alida Ali said...

boleh la sapa2 nak buat kenduri order kt seri saji katering ni..

rinaz said...

xpela,gemuk tu kn la maintai sdiri,yg penting murahhh rezeki kta 1 comp kn hehehe...

Alida Ali said...

Tu la murah gak rezeki company....tgh menunggu dgn tenang apakah yg akan terjadi lps review hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...