Nuffnang

Friday, July 17, 2009

Warehouse Sale @ Dewan PDRM


Sebenarnya dari 2 hari lps nak update pasal whouse ni...tp mcm2 halangan yg terjadi...whaha ayat tak tahan....tp btl la sejak aku keje kt encoral ni 1st time tertinggal hphone...nampak sgt tak bg aku upload pic tuk update blog.....td lunch hour aku dh berjaya meredah warehouse sbb sekankang kera je dr ofis aku...sapa yang aku hangkut? of coz la kak sab dgn wawa....tp takde menarik sgt pun org pun tak ramai...tp bj2 baby byk gak aku tgk yg comel2...so smpt lg sapa2 nak g masa ofis hour nanti sbb whouse ni start 17hb-30hb ni....


2 comments:

Awa Khuzailah said...

adeih..cam ne kak ida miss bgtau saya ni psl sales bj baby ni.haiyakkk

Alyda Ali said...

akak pun br tahu...lupa lak nak bgth awk...tp masa update blog ni tingat gak kt awk tp masa cuti dah...takpe ada masa lg nak g lgpun dkt je...dpn kedai nasi lemak paru tu je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...