Nuffnang

Tuesday, December 30, 2008

Voucher Jusco

Masa huby g tresure hunt hari tu diorg dapat top 20...so tuk saguhati diorg cuma dapat voucher jusco RM200...so apa lagi aku yg excited nak menghabiskan...sementara tunggu wayang start kitaorg jalan2 dulu kat dlm jusco..tujuan utama sebab huby nak cari sandal...punya la ssh nak jmp sbb huby aku ni mmg cerewit habis klu memilih...akhirnya yang dapat barang danish gak....sbb aku mmg tgh cari sweater tuk danish.....tp yg menarik perhatian aku cuma jaket jean je, nampak ganas skt kan...sambil2 jalan tu aku ternampak lak brg BEN10...aku berkenan termos dia nampak comel alang2 danish punya termos dh tak elok aku beli la hehehhee...tuk aku lak mmg takde mood nak membeli rasa nak muntah lak tgk kasut semua hehehee(statement mmg tak tahan la kan)...nak dijadikan cite sbb nak cpt tgk wayang sandal huby tak sempat nak cari...tp masa g jusco seremban 2 baru2 ni akhirnya berjaya gak jumpa yang berkenan dihati huby...dan aku cam biasa still dpt paw huby kasut tuk danish whahahahaa...ala apa salahnya kan tak dpt tuk aku , aku paw la tuk anak lak....


2 comments:

Saliza said...

wahahaha nak muntah th mmg x bleh tahan la. muntah la kat kasut2 yg byk tuh ek.
baucer 2 rat tuh sekali beli jek abih ek hehe

Alyda Ali said...

takde la abis...zul kan penjimat...kitaorg perli la nanti expired dh tak leh guna whahhahahaa...hari tu dia cek tgk takde lak expired date....klu dia bg ida mmg sah2 la abis...ni ada voucher pun nak guna duit lg hehehehee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...