Nuffnang

Friday, November 14, 2008

Relak??...

Aduhh tension gak bila dlm meeting bos besarr ckp bdk2 admin ni tak byk keje dlm kata lain kami byk rela... sampaikan takkan hire staff baru tuk admin dah...dia nampak ke aku selalu update blogg????....wahhh gila la klu dia tahu hehhehee...dan2 tu aku kena taip satu buku tebal nanti....apa lg kak sab&wawa jawab la heheheee....

4 comments:

rinaz said...

nth la kn..mmg la bla dgr mcm tu rs skt ht..pdhal kta2 ni mcm dh xcukp kaki tgn siap kepala 1 bdn sume kalo blh nk pakai wat kj..kikiki
tp,xpela..nasihat akak,kita xyah la asik fkrkn pe yg dia kt tu..ikutkn leh sakit jiwa nt ohhh..
mcm yg i dh tulis dlm blog,kta buat je kj kta,jnji siap & memuaskn..
biola org xnmpk ke xbrp nk apprciate kj kta..janji kj kta sbg amanah tu kta wat btul2kn..??betul,betul,betul;)??

p/s-to Wawa,
rileks la ek..jgn cept melatah or mengalah..
biasala asm grm kj opis..xsume org akn anggp kta penting & appreciate kj kta..
anggapla kj tu amanh & kta kerja sbb crk rezki ek..;)

alamk,agk pnjg la plk komen ni..maap ye ida,tumpg skett bio meriah..chiow

Alyda Ali said...

hampeh je, cm nak tulis blog je ni...whahahhaaa

Saliza said...

tah tulis luahan dlm blog sendiri la haha. ida x pe la kalo kene taip 1 buku tebal diagram pon ko dah terer buat haha

Alyda Ali said...

whahaha gila la klu dia suh taip buku tebal lg..mau pitam nanti...skrg wawa dia dah test taip surat dia, tak lama lg leh jd asst dia lak hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...