Nuffnang

Monday, November 17, 2008

wayang..


Akhirnya berjaya gak aku dgn danish g tgk wayang....biasa la danish kalau dah janji mesti dia akan tuntut sampai dapat...sabtu tu lepas semua orang dah balik, danish dah bsing suh aku siap cpt nak g tgk wayang...dia awal dah siap mandi pakai baju cantik2 semua...pelik lak dia leh tak kisah abg etet dia nak balik, padahal sblm ni kalau diorg balik mesti dia nangis....lagipun dia dh janji taknak nangis sbb nak g tgk madagasca whahahaa...excited sungguh.....lepas aku siap kemas umah yg mcm tonggang pecah tu aku bersiap la kuar...kami g tgk dekat jusco balakong je sbb yang paling dekat...lagipun hari tu kami pun boring sbb huby g treasure hunt...baik aku g kuar jalan2 dgn danish...cite dia not bad la ok sbb aku pun srnk tgk hehehee, yang 1st dulu aku tgk sambil2 bt keje je sbb aku cuma beli vcd...tp mmg ramai budak je yg tgk...sebelum tgk tu sempat lg mkn kt MD so cam biasa danish sebuk nak happy meal, dia pilih mainan yang ziraffe lak..seblm ni dah ada yang lion...dah blk umah siap pesan awal2 nanti g lagi dia nak yg hipo lak hehhee...mcm2 la danish ni....


Tiket wayang Danish dgn ziraffe dia..Tertido dalam kete lepas letih tgk wayang...Antara pic yg aku sempat tangkap bila alex jmp family dia blk hehehe..

3 comments:

Saliza said...

aku gak x pi lagi nih. ahad ri tuh satu benda x jd. org bersalin beramai2 lak

Alyda Ali said...

whahhaaa..ingtkan jg g.. br nak tanya...sapa lak yang bersalin beramai2..

edrina said...

bestkan citer neh... lagiks best yg no 2 neh kan dr yg first.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Award Dari Eynda

Award Dari Eynda

Anniversary Giveaway...

Anniversary Giveaway...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...

GA Contest 1st GA Bday Riena & Ibu...